Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] mid za 6300

pns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak za 6300 to nie mam pojęcia, ale z tańszych Akali bo ma ogromny dmg, Katarina to samo, może Evelynn bo zmusza enemy do kupowania pink wardów, ma ogromny dmg, manaregen z pasywki, buff do speeda bardzo duży.

Opublikowano

Za 6300 na mida to xerath albo fizz. Xerath to bardzo przyjemny champ ( ja nim nie gralem ale widze jak gra nim moj kolega z ktorym gram codziennie, mid to jego glowna linia) ma fajne skille itp a fizz ostatnio czesty pick na rankedach i draftach, robi sieke ma bardzo potezny late i aoe ult. Sa jeszcze inne poatacie jak np talon itp ale moim zdaniem fizz bedzie najlepszy ;)

A fizz ma jeszcze fajny system ucieczki o czym qarto wspomniec, kiedys jak nie umialem jeszcze grac a to bylo z rok temmu nawet to byl moim ulubionym pickiem. Naprawde warto w niego zainwestowac. Tak jak powyzej kolega napisal mozemy kupic jeszcze akali katarina albo rzadziej spotykanego champa jakim jest leblanc. Mam ja i jest wyjebana w kosmos xD ma bardzo potezne early ( mozna sie nafeedowac nawet do 5/0 ) a po feedzie jest niezatrzymana w late dzieki swojemu morderczemu combo! ;D wybieraj miedzy fizzem a LB :D

Opublikowano

Lux , or Arhi :)

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...