Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Punkbuster

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo gram w Black Ops na multi i prawie ze wszystkich serwow zostaje wtrzucony bo nie mam jakos punkbustera. Pamietam ze w czworke i modern warfare 2 kiedys tez mi to wyskakiwalo ale cos zainstalowalem i juz bylo po problemie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tutaj masz stronę PunkBuster'a zainstaluj sobie do gry której chcesz i będzie wszystko działało.

Jeżeli nie masz PunkBuster'a to nie możesz grać na prawię wszystkich serwerach które tego wymagają.

Dlatego że jak masz PunkBuster'a na swoim komputerze wykrywa on ci cheaty i nie możesz wejść na multiplayer.

- http://www.punkbuster.com

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że w Black Opsie jest VAC nie ma PunkBustera.

Gra oryginalna?

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Sorry ziom nie możliwe Cod7 nie ma PunkBustera. Podaj SS błędu

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

PunkBuster does silent detections and delayed global bans too.

There's just no big song and dance about it like with VAC.

The Anti-Cheat community streaming support is better for PunkBuster than it is VAC,

PunkBuster - all the way.

Wiadomość z innego forum na BOII jest VAC jednak.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Teraz mam problem z World at War chcialem i tam zainstalowac tak jak pisze tu: http://technologie.gazeta.pl/technoporady/1,120791,10740057,PunkBuster___jak_pobrac__zainstalowac_i_zaktualizowac.html i nadal mnie wyrzuca.

Chyba już mi się udało, zrobilem reinstall. Jak możecie to napiszci mi jeszcze z którego roku jest Wolrd at War bo gram na bardzo wysokich i grafika nie jest taka powalajaca, a te obrazki broni na multi to juz w ogole.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...