Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PLAY4FREE FUNDS

Bandii819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Uzyj sponsor pay. Rozejzyj sie po forum sa o tym tematy.

@down czyzby zasmierdzialo hejtem? (Prof. Miodek mowi zablysnales)

Opublikowano

Powiem Ci tak: Wyślij smsa za 7 albo 25zł bo na robieniu ankiet, zmienianiu ip i korzystaniu z wielu zajebistych programów straciłem więcej nerwów i czasu niż te fundsy są warte

Opublikowano

Na polskim ip do się zdobywać co 15 min 370 bf.

Wybieramy te ss coś tam (nieraz niema) wchodzimy w historie i kopiujemy przedostatni link. W linku jest acc:c lub podobnie i ostatnie c zmieniamy na l. Naciskamy enter i jeśli napisze coś tam true za kilka min. dostaniemy funds. Działa TYLKO na firefox 12.

Opublikowano

Na polskim ip do się zdobywać co 15 min 370 bf.

Wybieramy te ss coś tam (nieraz niema) wchodzimy w historie i kopiujemy przedostatni link. W linku jest acc:c lub podobnie i ostatnie c zmieniamy na l. Naciskamy enter i jeśli napisze coś tam true za kilka min. dostaniemy funds. Działa TYLKO na firefox 12.

Tylko w nie każdej ankiecie można tak zrobić.

Trzeba znaleźć odpowiednią, a jak się ją znajdzie to nie ma 100% szans że zadziała.

Dlatego według mnie lepiej jest kupić, tak jak Arevik napisał.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja już z 3 k tą jedną ankietą zarobiłem ale jak wolicie kupować to kupcie sobie 120k bf z M93. Ankieta jest na początku i jest za 370 bf i nazywa się SSI coś tam.

Opublikowano

@up ssi za 370 bf ale może już nie być bo o 20 było ok 100 jutro pewnie dodadzą.

@2up masz pewnie bana ja też narazie mam więc moge następne robić dopiero w poniedziałek.

Opublikowano

Zgadza się, ankiety za 370f chodzą, a przynajmniej CHODZIŁY bo w moim przypadku kopiowanie linku na firefox nic nie daje. Niby wyskakuje mi cośtam logged true ale nie dostaje za to waluty. Dostałem z 4 albo 5 razy i się u mnie skończyło. Btw dostałem dwa razy bana na ankiety więc słabo widze zarabianie na ankietach w przyszłości

Opublikowano

Ja widze ankiete SSI za 673 fundsów ale i tak jej nie mogłem dokończyć bo nie mam wymagań sponsora... A mógłbyś podać pełny link?

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

ja posiadam teraz zarówno tą z 370 founds, jak i tą z 670, ale pamiętam, że kiedyś wiele razy się do niej zabierałem i nic z tego nie wychodziło :/ jeśli jest jednak jakiś link to byłbym niezmiernie wdzięczny za wstawienie go xD

Opublikowano

Osobiście polecam: aeriagames.com

Sprawdzone, działa, ankiety można wykonywać z kilku sponsorów (nie tylko ze Sponsor Pay), za co dostajemy punkty, po czym możemy wymienić je na Fundsy

y526IOx.jpg

Opublikowano

Więc na aeriagames robimy konto, potem ankiety żeby zdobyć AP. Co dalej? Widzę jest BF Heroes, wystarczy że kupimy na BFH fundsy tak? Jak zrobić by fundsy znalazły się na moim koncie bf2 p4f?

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...