Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkiego po trochu z gry i o grze!

wengorzziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam gorąco do odwiedzania tego tematu, będą tutaj wszystkie nowinki z gry, poradniki jak przejechać ucieczki zespołowe, co nowego w aktualizacjach, oraz będę podawał tutaj również kody na darmowe pojazdy, naklejki itp. Większość poradników będzie w formie Video, odnośniki będę podawał w temacie, jeżeli macie jakieś pytania, zastrzeżenia, coś chcielibyście zmienić w stylu prowadzenia poradników, bądź nie przekazujemy należytej wiedzy oraz informacji, napisz! Nie wahaj się, to właśnie Twoja opinia będzie brana pod uwagę, podczas nagrywania i obróbki kolejnych poradników! Koniec ogłoszeń parafialnych, dziękuję pozdrawiam. A teraz przejdźmy do rzeczy :

Kolejny film mojego autorstwa, stworzony tylko dlatego, aby w szersze grono poszła informacja, że twórcy gry podarowali nam na święta nowy wóz z kodu, wozem tym był Nissan GT-R (R35) SpecV, w wersji Snowzilla, przystosowany do wyścigu typu DRAG. Kod w 99% już nie jest aktywny, ale dla śmiałków, możecie go znaleźć w opisie filmu. :)

A oto przed Wami kolejny szczordy, świąteczny dar od twórców gry! Kolejny film podtrzymany w świątecznej atmosferze, prezentujący wygląd nowej naklejki, którą autorzy gry podarowali nam na święta! (Naklejka co prawda kicz, ale jeżeli ktoś umie skomponować 31 naklejek perfekcyjnie na jednym wozie, to ta naklejka z pewnością doda walorów bryce! Kod z pewnością już został wyłączony, ale możecie spróbować go wklepać. Znajduje się w opisie filmu. :)

Teraz przedstawiam Wam, mój słynny poradnik, który ma na celu zaprezentowanie jak przejechać każdą z ucieczek zespołowych, aby było przyjemnie, szybko i bezboleśnie, w kreacji filmu pomagał znajomy, Jarosław S. Znany prokuraturze jako "TarzanK" - taki tam mały żarcik :D(Dla tych mało spostrzegawczych, w opisie filmu wstawiłem link do odpowiedniej minuty, obok którego podałem nazwę ucieczki, która w tej chwili jest grana!)

Załóżmy, że macie do wydania 1.600.000$ IGC (In Game Cash) i nie wiecie na co je wydać... Przedstawiamy Wam amatorskie porównanie dwóch pojazdów, za rozsądną cenę, mianowicie, BMW M6 vs. Lamborghini Gallardo Spyder. W kreacji filmu pomógł Daniel B. Znany również jako Dotz. Gromkie brawa dla tego Pana, bo obiecał prowadzić większość dialogów w tym poradniku, a jak zwykle większość musiałem gadać Ja :D

Marzyliście kiedyś o tym, aby zasiąść za kierownicą Porsche Carrera GT 'Ultra' ? Jeżeli tak, macie teraz taką okazję! Świetne osiągi, piękny wygląd, ogromna moc! Wersja udostępniona graczom na 1 dzień, za wpisanie kodu, który znajduje się w opisie filmu. (Tak, ten kod z pewnością również został już wyłączony - zanim zaczniesz cisnąć po mnie w komentarzach, spójrz na datę dodania filmu)

A teraz pozwólcie, że dam upust swoim nerwom, przedstawiam Wam autentyczny film, na którym udowodniłem, że na torze liczą się UMIEJĘTNOŚCI, a nie SAMOCHÓD. Film został nagrany tylko dlatego, że ten typek mnie ostro wnerwił i trochę się pospinaliśmy na czacie :P. Wszyscy razem jednym głosem, krzyczymy "Śmierć frajerom!" :D

Ludzie! Ludzie! Aktualizacja z dnia 16.02.2013r. Autorzy gry przekazali w nasze ręce kod na 1 dniowego Viper SRT10 'A-Spec' Edition! Więcej informacji pod tym linkiem:

NIESTETY, NIE BĘDZIE JUŻ FILMÓW DŁUŻSZYCH NIŻ 15 MIN, NA MOJE KONTO ZOSTAŁO NAŁOŻONE OGRANICZENIE, PRAWDOPODOBNIE ZA PÓŁ ROKU MI JE ZDEJMĄ :P
Opublikowano

Jest do tego miejsce

http://www.mpcforum.pl/videos/

No i nie reklamujemy własnych kanałów na yt. Zamykam

Sprawa wyjaśniona, na przyszłość nie zamieszczaj let's play'ów, a jedynie poradniki/oceny pojazdów.

benq10r

Anyway..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Film przedstawiający, jak pozbyć się 80zł w 5 minut! Musisz to zobaczyć... A tak na prawdę film ten powstał, aby pokazać Wam czego mniej więcej możecie się spodziewać z nowego pakietu kart, z którego dropią samochody. Słyszałem, że ktoś wygrał Silvie fabryczną... Na prawdę współczuję z tej okazji - wiem jak to boli... Słyszałem również, że komuś udało się ustrzelić Pagani Zonde Cinque, więc najszczersze gratulacje dla tego farciarza... W opisie pakietu kart dowiadujemy się, że przy odrobinie szczęścia możemy zdobyć nawet wozy z serii "Elite" - z pewnością losowo 1/200 dropi. Przecież EA musi z czegoś żyć... Dla niecierpliwych, na końcu czeka pewien bonus... Zapraszam do oglądania, komentowania, subskrypcji oraz rozsyłania filmu dalej... Pozdrawiam, WenQ !

Opublikowano

Dobra, lecim z tymi produkcjami... To nie jest TuTorial, ale ze względu na to, że nie chcę robić syfu na forum, wstawiam ten klip tutaj. Już w tytule filmu jesteście w stanie przeczytać, że film jest poświęcony "Pracy policji" w grze nfsw. Rzecz jasna policji na drogach w grze już nie znajdziecie, stety, niestety. W rolę policjanta wcieliłem się Ja, a w rolę "przypadkowego pirata drogowego" mój znajomy, Kozji_Ataq. Zachęcam do zobaczenia filmu, nawet jeżeli nie przepadasz za tą grą, może Ci się spodobać. W filmie jest nawiązanie do poprzednich edycji kultowej gry, jaką jest Need For Speed, mowa tutaj o częściach : Most Wanted (2005) oraz Carbon. Co tu dużo mówić, zapraszam do oglądania oraz hejtowania!

Przypominam, bez gameplay'ów itp. jedynie poradnik/info.

benq10r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...