Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Automatyczne Wyłączanie się

Sh4kul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. mam pytanie. Mój kumpel ma problem z Combatem. Gdy gram z nim np 1 vs 1 i po kilku min wyłącza się mu automatycznie combat. A mi wg. Może wie ktoś czemu to tak jest ?

Opublikowano

Ja mam win 7 on też ale mu coś się wyłącza a mi nie i to dziwne jest. I często ma od zainstalowania gry.

Opublikowano

to ze tobie nie pomaga nie znaczy ze to jemu nie pomoze! jak bys umniał czytać zamiast spamować ze nie działa sobaczył byś co piszą userzy i uświadomił byś sobie w tej pustej bani ze wynika z ich postów ze im pomogło!

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

to ze tobie nie pomaga nie znaczy ze to jemu nie pomoze! jak bys umniał czytać zamiast spamować ze nie działa sobaczył byś co piszą userzy i uświadomił byś sobie w tej pustej bani ze wynika z ich postów ze im pomogło!

tak, ten poradnik jest tych z typu

"wyłącz komputer może pomoże"

StarTrekFacePalm.gif

Opublikowano

tak, ten poradnik jest tych z typu

"wyłącz komputer może pomoże"

jak widzisz pomoglo! wiec nie spamoj tylko Ogarnij bo tobie tez potrzebna pomoc widze..

Opublikowano

jak widzisz pomoglo! wiec nie spamoj tylko Ogarnij bo tobie tez potrzebna pomoc widze..

Tak pomogło, koleś pewnie poszedł na inne forum bo zobaczył debili, co piszą "zmień rozdzielczość może pomoże"

Opublikowano

Tak pomogło, koleś pewnie poszedł na inne forum bo zobaczył debili, co piszą "zmień rozdzielczość może pomoże"

zeby sie nie kłucić pomogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...