Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ukradłem gosciowy sztabki na pandorze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, jeżeli ma dowody to może iść. Jest to wirtualna kradzież, lecz tak samo postrzegana przez prawo jak w świecie realnym. Jeśli koleś pójdzie na policje i wygra sprawę w sądzie to poniesiesz koszty za rozprawę i będzie mu płacił chyba tyle na ile sobie wyceni to co mu ukradłeś. Nie polecam kradzieży w Metinie, na YouTube masz filmiki jak skończyły się takie sprawy :)

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

hahaha. jeżeli dał ci passy do konta, lub je zgadłeś, to nie ponosisz żadnych konsekwencji..

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Ja mu podałem stronke i on sie na niej zalogowal i mialem jego passy sztabki warte są jakies 50zł a truta z 20-30zł pewnie czyli 100zł max a policja bierze sprawy chyba od 250zł, Dodam ze koles ma 14lat i mowi ze pojdzie na policje z tatem

Opublikowano

wyłudzanie treści na stronach :) Można nawet iść do więzienia :P

Radzę Ci jak najszybciej usunąć stronkę którą mu podałeś

#JebacSygnatury

Opublikowano

teraz sie cykasz ze pójdzie na policje po co kradłes ?? przeciez pandora to nie jest nie wiadomo jak serv ze ciezko zarobic chciałes sie dorobic na pl a dorobisz sie w sadzie :)

Opublikowano

- za co siedzisz?

- NO UKRADŁEM TRUTKE I SZTABKI

HAHAHHAHAHAHA o kurwa dobre

weź pierdolicie farmazony po pierwsze te itemy nie są waszą własnością tylko tych od metina od tego zacznijmy. Co niezmienia faktu że to jest cyberprzestępstwo też karane. Ale życze serdecznego powodzenia w tym żeby za takie coś kogoś wsadzili.

Opublikowano

Jeżeli w przyszłości będziesz chciał komuś jeszcze ukraść jakieś przedmioty (nikomu tego nie życzę), zaraz po uzyskaniu danych usunąć wszystkie dowody, (najlepiej wszystkie te czynności robić na placu, gdzie idzie chwycić internet od kogoś). Nigdy nie ujawniać swoich danych osobistych, działać pod wieloma ksywkami.

149208901.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...