Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Seria zabojstw.

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema używając jakiegoś programu ustawiłem sobie serie zabójstw ( mniejsza co tam wybrałem), ale były to rzeczy z tego pakietu, który po zginięciu się resetuje lecz gdy ja ginąłem to mi się nie resetowały.Dla przykładu wbiłem serie 8 na ripera potrzebuje 9 i gine.Normalnie musiałbym wbijać od nowa, a wtedy gdy sie zrespiłem zabiłem 1 kolesia i riper.Wiem też że da się tak zmieniać perki.Otóż czy da się ustawić tak, że 1 perki specjalista, a inne z innej grupy.Jak to zmienic?

Opublikowano

Byś musiał lepiej opisać bo dokładnie nie rozumiem o co ci chodzi i powiedź jakiego programu używasz ?

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy jakiego masz skilla i jak grasz.

Słaby gracz - UAV / PREDATOR / HELICOPTER

Średni gracz - PREDATOR / HELICOPTER / REAPER

Dobry gracz - HELICOPTER / REAPER / AC130

Gracz który wbija bez problemu killstreaky na typie Dobry gracz - Specjalista = MOAB'y

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

jemu nie chodzi o to tylko chyba sciagnal jakis script ktory zmienia np. podczas gry uzywa ac 130 itp wlacza program ktory zmienia np predator ripper ac 130 na pomocnika czy jak to sie tam zmienialo on ginie na powiedzmy 10 killstrreaku respi sie zabija 1 goscia i dostaje ac 130 o to ci chodzi?

jemu nie chodzi o to tylko chyba sciagnal jakis script ktory zmienia np. podczas gry uzywa ac 130 itp wlacza program ktory zmienia np predator ripper ac 130 na pomocnika czy jak to sie tam nazywalo, on ginie na powiedzmy 10 killstrreaku respi sie zabija 1 goscia i dostaje ac 130 o to ci chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...