Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inny sposób przekazu pieniędzy - Allegro | POMOCY

Nipseyyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.. chce sprzedać Yangi na jakimś serwerze na allegro ale nie mam konta bankowego a matka boi sie podać swoje żeby nie okradli czy coś, lol ... i mam pytanie .. Jak to zrobić żebym miał pieniądze , bo nie chce doładowań czy płatności np. doładowanie skarbonki na jakimś hostingu ,...

mam 16 lat.

( FORUM [ NABÓR ON ] | www.gamerecords.tk )

Metin2

Opublikowano

To macie te konto bankowe czy nie ? Jeśli macie to przy wystawianiu przedmiotu wybierasz tam opcje " płatność przelewem bankowym " i podajesz rachunek bankowy na który ma zostać przesłana kasa.

Opublikowano

To macie te konto bankowe czy nie ? Jeśli macie to przy wystawianiu przedmiotu wybierasz tam opcje " płatność przelewem bankowym " i podajesz rachunek bankowy na który ma zostać przesłana kasa.

No matka ma .. ale pisałem ***** wyżej że boi się że okradną ją czy coś ...

Metin2

Opublikowano

Wybierasz bodajze opcje przelew tradycyjny,piszesz do osoby ktora Ci chce sprzedaxc te yangi ze pieniazki wyslesz poczta i zeby Ci podal swoje imie nazwisko adres miejscowosc i swoj nr konta bakowego na ktore poczta wysle pieniazki,idziesz na poczte z pieniazkami i prosisz o blankiet w okienku i mowisz ze chcialbys wyslac pieniazki na czyjes konto bankowe oni Ci daja do wypelnienia,wypelniasz dajesz pieniazki i juz ;) mniej wiecej tak to wyglada.

Opublikowano

Wybierasz bodajze opcje przelew tradycyjny,piszesz do osoby ktora Ci chce sprzedaxc te yangi ze pieniazki wyslesz poczta i zeby Ci podal swoje imie nazwisko adres miejscowosc i swoj nr konta bakowego na ktore poczta wysle pieniazki,idziesz na poczte z pieniazkami i prosisz o blankiet w okienku i mowisz ze chcialbys wyslac pieniazki na czyjes konto bankowe oni Ci daja do wypelnienia,wypelniasz dajesz pieniazki i juz ;) mniej wiecej tak to wyglada.

A czytać ku**a umiesz?

Napisałem że "CHCE SPRZEDAĆ" , JA CHCE SPRZEDAĆ a nie że chce od kogoś kupić, czytaj dokładnie a potem pisz post.

Metin2

Opublikowano

Wystawiasz przedmiot, w aukcji podajesz numer konta i przy płatnościach zaznaczasz tylko przelew pocztowy. Jednakże z tego, co wiem Allegro automatycznie udostępnia płacenie przez PayU, a to jest nic innego jak przekaz pieniędzy na konto w Allegro, które wysyła się później do banku. Jeżeli odrzucasz taką opcję płatności to musisz zawrzeć to w aukcji informację o tym.

Opublikowano

A czytać ku**a umiesz?

Napisałem że "CHCE SPRZEDAĆ" , JA CHCE SPRZEDAĆ a nie że chce od kogoś kupić, czytaj dokładnie a potem pisz post.

Troche szacunku Napinaczu,najpierw beczysz ze masz problem,a potem syczysz jak ktos chce juz pomoc.

Takie dzieci powinno sie topic w beczkach juz za mlodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...