Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobry Sniper.

Corodex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem nowy w coda . Chciałbym zostac profesjonalnym snajperem . Ma ktoś jakieś porady / build itp . ? Z góry dziękuje . BEDOM LAJKI

Opublikowano

Tutaj masz wszystkie porady o snajperkach.

Jeżeli Angielskiego nie umiesz mogę ci napisać trochę po Polsku.

-

-

-

-

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

W cod bo 2 jak chcesz wymiatać snajpą to dsr50/balista (preferuję 2) , co do grania , najlepiej polecam podpatrzeć jak inni grają i ew. ich się pytać

Opublikowano

@Zaid tutaj się mylisz trochę dlatego że DSR50 jest lepsza ma mniej hitmarkerów ale za to ballista szybciej scopuje.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Żeby być dobrym snajperem nie wystarczy dobry set up klasy ze snajpą, trzeba z tym duuużo grać ;) Jeżeli to twój pierwszy CoD to nie zaczynaj od razu od snajpy, zamęczysz się, wierz mi.

Opublikowano

Tak to mój 1 cod . Gram czesto ze snajpą mimo tego ze czasami mam nawet 5/20 . Czasem sobie pykne z smg lub czyms innym , ale wiedząc jak sie gra ze snajpą profesjonalnie - wytrzymuje ! :D

Opublikowano

@Zaid tutaj się mylisz trochę dlatego że DSR50 jest lepsza ma mniej hitmarkerów ale za to ballista szybciej scopuje.

Każdy dobierze dobrą snajpe dla siebie. Najlepiej popatrz w grze czym wygodniej Ci się gra.

Co meczyk zmieniaj perki/snajpe/klase i sobie zobaczysz co najlepsze dla ciebie.

Ja najbardziej lubię akurat DSR, nie ma hit markerów więc jesteś zabójcą a co do czasu przybliżania to się przyzwyczaisz.

Ps. moja klasa, może Ci się przyda przy robieniu swojej ;)

2i8vdad.jpg

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

A jest jakiś tryb dobry dla uczących sie?

Nie ma ale nawet jak by był to nie ma sensu tam grać ;)

Ucz się na normalnych meczykach, początek będzie trudny ale jak już zaczniesz ogarniać to będzie kosa :D

Polecam MW2 najlepiej się tam snajpi oraz trickshoty wychodzą najładniejsze.

Grasz na PC czy konsoli?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

DSR, BALISTA - to je na qsy - tego nie porównasz

Najlepsze dodatki: Pow. magazynek, procek balistyczny

Perk 1: Ekstremalna kondycja

Perk 2: Szybkie ręce, Padlinożerca

Perk 3: Zręczność

Granat ofensywny: Combat Axe

Granat zapasowy: najlepiej Flesz, jak tam wolisz :)

Wild cards: Atut 2

Jak dla mnie to jest best :)

tmpqe.png

Opublikowano

Tak jak inni mówili ,że snajpy to sprawy indywidualne, moim zdaniem da się grać tym i tym ,ale bardziej preferuję DSR-50.

Naj dodatki
Szybki magazynek i Celownik laserowy lub procek balistyczny.
Przeciwodłamkowy to MOIM zdaniem mus jest :D tak samo fast hands. UAV też się przyda :D
@edit
@up
nie wiem czemu ,ale co cie to interesuje :D może tak jest na wojaku czy cuś :P.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Co do wyboru snajperki

DSR - Długie mapy spokojne akcje, czas na strzał

Ballista - Starcia tak zwane face to face używanie QS'ów ze względu na jej szybkość

Co do nauki snajperka i trybów:

Dobrze grać snajperem może każdy jak zaczynasz tym lepiej pograsz w tej częsci w nastepnej będziesz już jednym z lepszych ale wiadome wszystko trzeba ćwiczyć. Zmieniaj perki dodatki, najlepiej robić na tak zwanego ninje aby go nie było widać słychać, cichy zabójca ^^ Graj tryb gdzie wystepuje nuke Bonus? czy jakoś tak jeżeli owy posiadasz ze względu na to, że są małe mapy na początku troche poginiesz ale jak ogarniesz o co chodzi będziesz szybko strzelał zabijał itd. co pomoże Ci w dalszych grach na normalnych mapach.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...