Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czas w war z

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Teraz przedchwilą z kolegą graliśmy na serwerze i była godzina (nie pamiętam dokładnie) ok. 15-17. Logamy z serwera i wchodzimy na inny aż tu nagle godzina 2 w nocy...

Czy coś ostatnio zmienili z tym czasem?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

ta zjebana noc mnie juz tak irytuje..nie wiem czy cos zmieniali ale kiedy jest noc ja nie gram bo to dla mnie nie ma sensu..nie widzisz spiacych zombie a z latarka nie bd latal bo po co mam padac co chwile..zjebali ten motyw..mogli dac serwery jakies typowo nocne i normalne z dniem bo w noc sie nie da grac moim zdaniem.

Opublikowano

ta zjebana noc mnie juz tak irytuje..nie wiem czy cos zmieniali ale kiedy jest noc ja nie gram bo to dla mnie nie ma sensu..nie widzisz spiacych zombie a z latarka nie bd latal bo po co mam padac co chwile..zjebali ten motyw..mogli dac serwery jakies typowo nocne i normalne z dniem bo w noc sie nie da grac moim zdaniem.

Moim zdaniem powinni oświetlenie polepszyć..

Opublikowano

po to macie noktowizory ... jest to świat postapokaliptyczny nie znajdziesz światła nigdzie. Wyjdz sobie na dwór o 3 w nocy i idz w pola nic nie zobaczysz .

sygnafranc.png

Opublikowano

Jak kogoś nie stać na zakup noktowizora lub nie może go znaleźć może pobrać sobie programy gamma adjuster, gamma corecotr lub gamma Control dzięki czemu będzie można rozjaśnić ekran i trochę więcej widzieć.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano

Teraz zmienili że na jednym serwie dzień a zaś na innym noc, więc jak ktoś nocy nie lubi może se poszukać dnia. Ja tam nie narzekam na noc bo prawie wszystko widze nawet bez noktowizora

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

dla mnie nie ma problemu zakladam nv google i jazda:) nawet latwiej jest przykampic i kogos zabic;p

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Możliwe że macie monitory plazmowe, które nie do końca oddają głębi czerni. Moi kumple takie mają i narzekają na noc. Ja mam monitor LCD i wszystko widze(pomimo, że monitor ma już swój wiek :D), i nie narzekam.

Opublikowano

Czas jest pozmieniany jakoś dziwnie. Na niektórych serwerach jak dzień a na niektórych noc :) Ale bez przesady, i tak noc jest teraz o wiele jaśniejsza.

Najtańsze tusze do HP z wysyłką 24h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...