Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sniper: Ghost Warrior

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka niedawno kupiłem sobię tą gierkę Gold edtion i jak próbuję dołączyć do serwera to " Limit czasu połączenia z Hostem" .Pls pomocy

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Hmm, szukałem i nigdzie nie ma rozwiązania tego problemu.

Uruchom jako administrator, wyłącz antywirusa i zaporę, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Jaki internet?

Opublikowano

Antiwirus nie działa xD Windows Defender off net Neostrada 10mb/s

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@ref

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Hmm, jak i to nic nie daje, to usuń grę całkowicie z komputera wraz z pozostałościami, najlepiej jakimś programem do tego przeznaczonym, polecam Revo Uninstaller.

Potem zainstaluj na nowo.

Opublikowano

A jak nie mam? o.O

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Masz programy tworzące jakieś sieci LAN, ingerujące w połączenia internetowe itp.? Najlepiej gdybyś dał SS zainstalowanych programów.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam skypa i steam :)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...