Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Black Ops 2 Zacina się...

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu Black Ops 2 zaczął się strasznie ścinać co jakąś minute czasami mniej... Mój sprzęt spełnia wymagania, gram na najniższych ustawieniach i wyłączyłem wszystkie niepotrzebne gówna. Jeszcze niedawno FPS sięgały 200 a teraz spadają do 60, dzieje się tak od 2 tygodnii i w końcu się wkur...em.

Mój Sprzęt :

Intel Core 2 Quad 2.4Ghz 4 rdzenie

4GB pamięć RAM

Nvidia Geforce GTX 260

Windows 7 x64

Wszystkie możliwe gry śmigają spokojnie na wysokich bez ścin, chyba że już na serio jest od ch*** tych efektów i rzeczy to lekkie "ładowanie" ale to ułamek sekundy, a ten BO2 no nie da się grać, rush przez całą mape gościu na celowniku i podczas strzału ścina - DEAD. Jak na złość -.-*. Więc moje pytanie to to czy ktoś wie jak to naprawić?

Sterowniki zaktualizowane, Microsoft Visual, DirectX, wszystko najnowższe :/

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator albo re-instal.

Black Ops 2 jest to gra gdzie nieraz dobry komp ma ściny i spadki FPS'ów.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Spróbuj zrobić spójność plików. Miałem tak samo. Jak celowałem to konkretna ścina, wyłączyłem wszystko i dalej to samo. Próbuj spójność, może pomoże : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...