Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lux czy Nidalee na supp/mida? FAST ODP

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nida może i ma kosmiczny DMG z włóczni, ale żeby dobrze nią grać musisz ją ogarnąć, do najłatwiejszych postaci nie należy. Ja polecam Lux, dobry build i ult ładuje się 28 sekund, a jeśli nałożysz komuś do tego pasywa (iluminacje) to po ulcie nie ma 1/2hp. Po za tym ult ma daleki zasięg i mozesz dobijac uciekinierów. Na midzie radzi sobie wyśmienicie, wbijasz 6 lvl, do tego czasu harrasujesz przeciwnika, potem klatka na ryj, ult i masz killa. No i jej tarcza, w late robi dużo. W TF'ach moze sie przydac, celujesz w sojuszników i TF'a macie wygranego, do tego ult i masz 2/3 trupy. Tylko jesli wybierasz lux, to pamiętaj że to papier, dostanie stuna na łeb i leży. Nidalee ma więcej życia, ale polecam z całego serca Lux, sam ją mam i w mojej kolekcji to najlepszy midder i wole ją na midzie niż ahri czy leblanc.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Na mida tylko lux, jakoś niddalka mimo świetnego poke, odstaje moim zdaniem od reszty apc.

Na supporta lux będize lepsza, bo ma slow, snare, spory dmg z spelli, nawet bez AP, długi zasięg ult np. jak enemy ucieknie na małym hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...