Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build archer oraz exp bez poli.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. :) Mam pytanie co do buildu archera. Mam 13 pkt w bezszelestny i myślę o tym aby zamienić to na 13 pkt w Deszcz strzał + wbić 4 lvle do 4x M i mieć sam DMG bez mobilności w pvp. Co o tym myślicie? No i poza czym dam radę wyexpić 66-70 w v2 bez poli? Nie będę już wypisywał eq, powiem tylko tyle, że mam takie aby dać spokojnie radę :) Bardziej martwię się o to ile to mi zajmie oraz czy obejdzie się bez PD.

E9mwj60.png
Opublikowano

Bezszelestny Chód jest potrzebny do PVP dla Archera - szczególnie jeśli walczysz na odległość. Jeśli masz naprawdę dobry ekwipunek, że po tych 2-3 skillach atakujących gracz będzie nieźle osłabiony i coś do szybkości ruchu w bonach, to możesz cofnąć bezszelestny. W V2 spokojnie możesz expić nawet do 74 lvl, tylko trudno będzie bez poli na archerze. A w ile wbijesz? Nie wiem.

Opublikowano

W v2 sam expiłem archerem , eq jakie miałem to all 2 k pż nimfa + 9 kd +4 i z bojowca oczywiście buffy miałem , po 35 % i na lajcie ogarniał bez poli :)

1361024187-U70874.png

Opublikowano

W v2 exp, wystarczy ci:

-bojowiec/militar

-mini 11k hp

-buff 25%+

-broń fms 30sr+/nimfa+9 kd potwora +4

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Bez poli raczej nie dasz rady... no chyba, że dobry buff + wysokie średnie w fms, trucie.

Opublikowano

z własnego doświadczenia wiem że poli nie jest potrzebne, sam wbiłem archerem 65 lvl bez poli musisz mieć 12k hp z 500defa Ja miałem fms-a 26sr kd +3 militar i buff 20% i po 3-4 grupy hp i def tak jak wyżej

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Nie trzeba na Poli.

Spokojnie dasz radę expić z wierzchowca.

Dobry FMS,Buffy,Eq 2kPż prawie all ,trochę na Potwory i sporo deffa i jesteśmy w domu.

Zaopatrz się w roski ,miksturki na szybk. ataku oraz ruchu + wody.

Ja bym wybrał Bezszelestny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...