Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS MW2] Pytania dotyczące trybu multiplayer

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Wczoraj dostałem Need For Speed Most Wanted 2012 ... I mam kilka pytań dotycząc Multiplayer ....

Wienc jak można odblokować więcej aut bo posiadam mała ilość oraz nie takie jak chciał bym mieć.

Oraz jak zdobyć rzeby odblokowac wszystkie czesci ? czytałem trochę na necie i mówiło zęby przejść Singel-Player lecz tak zrobiłem i jakoś mi wszystko się nie przenosi :) Dziękuję z góry sorki za Polski pracuje nad nim ;)

Opublikowano

Samochody mozna odblokowac poprzez zdobywanie sp (punkty ktore zdobywasz za wyscig).Jak dobrze pamietam to ja musialem miec 7mln sp zeby odblokowac wszystkie samochody.Czescu sie NIEprzenosza z single player do multi tylko musisz je jeszcze raz odblokowac.Czesci mozna instalowac jedynie do zwyklych stockowych samochodow a nie do nfs edition czy jakos tak.Czesci sie odblokowuje w rozne sposoby np. w samochodach exotic trzeba przejechac 40 km aby cos tam odblokowac a np wy samochodach z klasy every day trzrba przejechac 321 km aby odblokowac skrzynie czy opony niepamietam dokladnie.Jak chcesz odblokowac Focusa st musisz wygrac 5 wyscigow na multi w dowolnym fordzie.sory za bledy i interpunkcje jestem na tele ツ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...