Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki SMS premium wybrać ?

Hellos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Pisze do was ponieważ mam swoją stronę WWW i na niej będę sprzedawał za SMS ....

I chodzi mi o to w jakiej firmie jest najmniej % Odciągane i chodzi o to aby było to dla nieletniego ( mam 16 lat ) .... Bez żadnego konta w banku itp... ma to być taki wirtualny portfel i że będe mógł za to kupować w internecie... Bardzo mi zależy...

POLECĄ LIKE !

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Opublikowano

wszędzie prawie trzeba podać numer dowodu albo podpisać umowę i odesłać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie klnij dziecko, zwłaszcza że nie masz pojęcia nawet co piszesz

na paypal trzeba posiadać konto bankowe w celu weryfikacji i przelewania środków z konta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

A np. na ProfitSMS ? Mogę zrobić tak że jak już tam będe miał około 100 zł uzbierane to mogę za to kupic MineCraft na minecraft.net bądz gdzie indziej ? Czekam na odpowiedz zalezy mi !

Opublikowano

nie nie możesz

musisz przelew zdefiniować na jakieś konto, z tego typu zarobków należy sie potem rozliczyć przed fiskusem z podatku

jak ci napisałem, wszystkie firmy prowadzące tego typu usługi żądają weryfikacji danych osobowych na podstawie dokumentów albo telefonu

ciesz się jeśli na tyle uda się zarobić by był zysk, z reguły dostaje się ok 35-45% sumy wszystkich wpłat i większość serwisów wypłaca minimalne stawki dopiero od 50-100zł NETTO

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Lol... A jest coś takiego że wysyłam SMS'y i potem za to moge kupic Minecraft GiftCode np. na Allego ? Ogólnie.. Chcem zarabiać i aby to było przez SMS i moge sobie za to kupić Minecrafta ?

Opublikowano

jeśli ta kasa ma iść na serwer, to czemu nie używać oryginalnego systemu od serwerowni...
Ja tak robiłem na pukawce, i serwer sam się opłacał. A jeśli chcesz się bawić w zarabianie na serwerze, to najpierw skończ te 18 lat.

chyba niema serwisu który oferuje taki system jaki Ty chcesz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wysyłając SMS musisz sie liczyć z tym że zapłacisz ok 2-3 razy więcej niż wpłacając na konto !

100zł wysłane za smsy to ok 30 max 40 zł do wydania tylko!

jak ci napisał kolega wyżej, usiłujesz stworzyć własny system dopasowany do siebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Niee... za tą kase chciałbym kupić sobie Oryginalnego MineCrafta...

Lol... A jest coś takiego że wysyłam SMS'y i potem za to moge kupic Minecraft GiftCode np. na Allego ? Ogólnie.. Chcem zarabiać i aby to było przez SMS i moge sobie za to kupić Minecrafta ?

Wiem ze zapłace Duzo razy więcej... ale czy tak sie da ? Załóżmy że wydałem na SMS około 200 zł ... a GiftCod kosztuje 100 zł i mam te 100 zł na koncie np,. ProftiSMS to mogę kupić ?

@edit Nie obchodzi mnie to ile wydam na te SMS.... chodzi o to czy moge kupic czy nie.. Nie mam konta w banku a bardzo chciałbym zarobić pieniądze i kupić tego GiftCode...

Opublikowano

ty nadal nie rozumiesz zasady działania takiego serwisu, zarabiając masz pieniądze które ci wypłacą a nie wpłacą czy kupią dla ciebie coś w innym serwisie

to jest tylko serwis sprzedający usługę SMS i nic więcej

kody możesz sobie kupować w serwisach sprzedających KLUCZE czy GIFTY do gier doładowując konto SMSem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie ma serwisu, na którym nie musisz podawać numeru konta/dowodu, aby odebrać zapłatę. To jest 21 wiek. Dotpay bierze większość dla siebie, więc się nie opłaca. Płatności-Online mają trochę lepsze stawki, Zapłać.to po części też.

Opublikowano

nie kurwa, na konto telefonu...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wszędzie należy mieć konto w BANKU

paypal też wymaga konta bankowego ! nie ma czegoś takiego obecnie jak wysyłanie pieniędzy przekazem do kogokolwiek z serwisów obsługujących SMS premium

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@Robem nie prawda, ja nie miałem połączonego konta bankowego z paypal, i normalnie wpłacałem i wypłacałem pieniądze. Dopiero jak byłem blisko osiągnięciu limitu połączyłem paypal z nr bankowym..

a jeśli on chce kupić mc premium to może bezpośrednio przez paypal.

Opublikowano

A jeżeli podam oszukany nr. dowodu osobistego na Paypal to moge kupic MC premium ? :D I z platnosci-online.pl przesle na Paypal

mam 16 lat więc nie mam konta w banku...

Opublikowano

A jeżeli podam oszukany nr. dowodu osobistego na Paypal to moge kupic MC premium ? :D I z platnosci-online.pl przesle na Paypal

mam 16 lat więc nie mam konta w banku...

Tak raczej możesz, ale najlepiej spytaj się rodziców i podaj twoich rodziców.

Jeśli chodzi o wpłacanie z platnosc-online.pl to podajesz im email na który zakładałeś paypal i oni ci przesyłaja. Logujesz się w minecraft.net wybierasz opcje paypal logujesz się i zaznaczasz ze chcesz kupić i masz konto premium. Dziecinnie proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...