Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][ReisCraft|RP][20S][SURVIVALGAMES+SPLEEF+RP+SURVIVAL][NP-P][NON-HAMACHI]

CraftZiomekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ReisCraft

IP Serwera: s132.csrv.pl:21536

Sloty: 20

Typ: Rp+Survival+SurvivalGames+Spleef

Premium: Nie

Administracja: Napisana na spawnie serwera :)

Pluginy: Spleef , SurvivalGames , Factions , ChestShop , EpicBoss

Opis Serwera: Serwer
ReisCraft|RP jest serwerem typu role play . Jest tam dużo atrakcji takie jak : survivalgames , spleef , epicboss . Miła zabawa , atmosfera i administracja . Zapraszam serdecznie!

Inne Informacje: Zapraszam na serwer ! Miła oraz ogarnięta administracja ! Miła atmosfera ! Zapraszam !

Zapraszamy !

Opublikowano

Pierw nauczcie się pisać:

"ReisCraft|RP jest serwerem typu role play . Jest tam dużo atrakcji takie jak : survivalgames , spleef , epicboss . Miła zabawa , atmosfera i administracja . Zapraszam serdecznie!"

A powinno być tak"

"ReisCraft|RP jest serwerem typu role play. Jest tam dużo atrakcji takie jak: survivalgames, spleef, epicboss. Miła zabawa, atmosfera i administracja. Zapraszam serdecznie!"

Widzicie różnicę?

No, a potem róbcie "reklamę"...

A serwer do dupy, brak administracji, pełno błędów, brzydki spawn.

NIE POLECAM!!!

Opublikowano

Haha , sam lepiej byś nie wybudował jak z tobą pisałem robiłeś straszne błędy ortograficzne , piszesz tą opinię bo nie dałem ci admina mam ss :) chcesz mogę dać ?

I nie kopiuj tego co sam napisałeś :)

Opublikowano

Co? Wszedłem na Twój serwer i wyszedłem bo chciało mi się rzygać po tym co zobaczyłem i o adma nie pytałem, żal mi Cię, wymyślasz takie bzdury, że chyba sraczkę dostałeć.

Opublikowano

Haha powiedział 6 latek

Nie będę gadać z 6 latkiem weszłeś na serwer i pytałeś się o admina , pytałeś co to creative więc nie kłam , jak już powiedziałem nie będę gadać z 6 latkiem .

Proszę o Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...