Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki terenzo Błąd podczas łączenia z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już drugi raz korzystam z plików Terenzo wczesniej było wszystko ok a teraz robię serwer na nich od nowa i podczas łonczenia wyskakuje błąd "Błąd podczas łączenia z serwerem" pomóżcie dam limit like

Opublikowano

Dobrze skonfigurowales syssinstall?

Dales Karte Bridget hamachi?

Zapora systemowa Off?

Zmieniles IP w root w serverinfo.py na swoje z Hamachi z koncowka .100?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

client jak najbardziej ok, sprawdź dokładnie ip w root i tez w serverip.cfg w folderze clienta

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Masz pliki od terenza - gotowa maszyna z plikami v3 FreeBSD 9.0 by Terenzo?

Jeśli tak, to błagam Cie reupnij je gdzieś.

Dam dzienny limit oraz 5*.

Opublikowano

Zobacz czy tabelki się nie popsuły :) Wchodzisz w navicat Otwierzasz zakładkę account i zaznaczasz wszystkie tabelki kilkasz prawym przyciskiem myszi i klikasz "Maintain Tabels" i wybierasz "Analize tabels" (Jesli account jest OK to zobacz player )

#JebacSygnatury

Opublikowano

Nie ma Game Czy cos takiego. Wiec nie bedzie dzialac. Czyli coś z maszyną moj bląd sorry Sciagnij teamViewer i passy podaj mi na PW i co zrobie wszystko dobrze :)

i po raz 3ci spamisz.

skad wiesz, ze client ? podaj argument, bo jak dla mnie to nieodpalajace sie gejmy

Ehe, No mialeś racje :) i jak juz to 2.. :P

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...