Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogłoszenia , typu : zrobię stronę internetową.

darkandx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

zauważyłem , że ludzie rozmieszczają ogłoszenia , w których piszą , że zrobię stronę internetową , za jaką tam kwotę.

Czy ja nie będąc jeszcze pełnoletni i nie mając założonej działalności gospodarczej , mogę także umieszczać takie ogłoszenia ?

Opublikowano

Siemka

zauważyłem , że ludzie rozmieszczają ogłoszenia , w których piszą , że zrobię stronę internetową , za jaką tam kwotę.

Czy ja nie będąc jeszcze pełnoletni i nie mając założonej działalności gospodarczej , mogę także umieszczać takie ogłoszenia ?

Czemu nie? :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Chodzi mi o to czy się nie przyczepi państwo jak by się dowiedziało , że oni nic z tego nie maja xD

(kochane podatki od każdego grosza :} )

Opublikowano

Chodzi mi o to czy się nie przyczepi państwo jak by się dowiedziało , że oni nic z tego nie maja xD

(kochane podatki od każdego grosza :} )

Znaczy to tak jakbys zarabial przez wrzucanie plikow na serwisy platne. Znam goscia ma 16lat i zarabial naprawde tysiace miesiecznie na takich serwisach, kiedy policja sie dowiedziala to musial tylko podadtki odprowadzac :P Tak samo u ciebie bedzie :)

61093c6efb.png

Opublikowano

@UP

Wiem, że teraz pewnie dostane warna, bo jadę po moderatorze, ale lepiej by było gdybyś mu to napisał na PW. Przypadkowi ludzie tu przychodzą, żeby się czegoś dowiedzieć na ten temat, a Ty nic nie wprowadzasz pożytecznego do tematu.

@Topic

Na tym forum już nie jeden 13 latek dał tego typu ogłoszenie i dalej to robi. Więc nie sądzę, żeby Cię policja do pudła wsadziła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...