Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] cait vs mf

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[center][img]http://gim1chojnice.pl/lol/img/1.png[/img][/center]
Postacie: Caitlyn vs Miss Fortune
Zależy mi na: tym, która jest lepsza z tariciem
Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.
[right][size=1][url="http://gim1chojnice.pl/lol/index.html"]Generator by krycha1996[/url][/size][/right]

a11176.jpg

Opublikowano

Obie są dobre z Tarikiem, to zależy od stylu gry...

Duży range, łatwy haras, łatwa farma - Cait

AoE ult, wysoki MS, AS, potężny burst - MF

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mam obie, bardzo fajne, podobne do siebie, obie mają duży range ze spellów, ja bym chyba brał MF ze względu na mobilność, oraz ogromny dmg ze spellów, ult zrobi aoe, a nie tylko singletarget więc w late chyba użyteczniejsze.

Opublikowano

uwazam ze caitlyn jest najlepsza poniewaz stun z pulapek duzy zasieg ulti dobitka a miss fortune fajne ulti i to wszystko naffedowana jest nie do zjechania nawet darusem itd ale polecam ci caitlyn

uwazam ze caitlyn jest najlepsza poniewaz stun z pulapek duzy zasieg ulti dobitka a miss fortune fajne ulti i to wszystko naffedowana jest nie do zjechania nawet darusem itd ale polecam ci caitlyn

sorry za 2 razy powtorzenie cos sie zbugowalo

Opublikowano

Mam obie, bardzo fajne, podobne do siebie, obie mają duży range ze spellów, ja bym chyba brał MF ze względu na mobilność, oraz ogromny dmg ze spellów, ult zrobi aoe, a nie tylko singletarget więc w late chyba użyteczniejsze.

Chyba czy napewno? Dajesz radę do której nie jesteś pewien. Po pierwsze Caitlin ma lepszy escape. MA odskok+slow zaś ms ma tylko miernego slowa + busta do predkosci ruchu(wszystkie spelle kosztujądużo czyli wynika ztego że jest monożerna). Bardziej bym ci radził cailin ma klatki które niekiedy ratują ci dupe to tego może sobie radzic 1vs2+6 do late mało kiedy dochodzi.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Miss Fortune:

Jedyny jej minus jest taki że musi mieć prawie wszystkie lashity jakie do niej dojdą.

- Zadaje wielki damage poprzez ulta

- Jest ona AdOfftank

- Pomocna teamowi

Opublikowano

Zalety Caitlyn :

• Łatwe last hitowanie
  • Bezpieczna gra przy jednoczesnym przyciskaniu przeciwnika
  • Duży zasięg
  • Jej pasyw jest bardzo dobry do harassowania, wymian oraz last hitowania ważnych celów
  • Jej W zapewnia przyzwoite CC uniemożliwiające ucieczkę przeciwnikom
  • Piltover Peacemaker (Q) umożliwia ładny harass przeciwników, którzy właśnie jedzą babeczkę
  • Jej ulti ma spory range i przyzwoite obrażenia

Wady Caitlyn:

• Zależna od Attack Speed w late game
  • Jej ulti może zostać zablokowane
  • Aby zmaksymalizować obrażenia powinna stać w krzakach
  • Początkujący gracze mogą mieć problemy z zarządzaniem maną
Opublikowano

mf

mobilniejsza

slow

ulti AoE

Niszczy tf

Cait jedynie moze hity walic i q takto gówno zrobi w tf;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...