Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

MrGrzywus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. otwóż pisze ten temat z myślą że pomożecie mi wybrać jak
najlepszą karte graficzną do MC ( Minecrafta ) . Postanowiłem kupic nową
karte ponieważ bardzo zależy mi na dobrej grafice i oczywiście aby mieć
dużo fps . Chciał bym wybrać karte graficzą dzięki której bym miał na
MC około 300/400 fps i oczywiście w innych grach tak samo . Więc o to
moje propozycje i prosze napisać czy jest dobra czy nie bo się na tym
nie znam
xD .

LINK:

1. http://allegro.pl/okazja-moc-palit-geforce-gtx-650-1gb-ddr5-128bit-i3027376647.html

2. http://allegro.pl/geforce-7900gtx-512-ddr3-256-bit-hdmi-koks-nowa-i3016909359.html

Opublikowano

Jesteś trollem na forum czy coś. Kupowac karte pod minecrafta. Ale ok tzlko powiedy jakie to sa te inne gry i ile mozesz kaski wydac.

Co do kart kore podales to lepsza jest ta gtx 650, pozwoli grac w nowe tytuly ale o pieknej grafice i duzej ilosci fps zapomnij

Opublikowano

Assassin's Creed , Sheyra takiego typu . xD. Wiem że nie powinienem wam zawracać głowy ale nie chce kupić jakiegoś gówna ;p. A max kasy to gdzieś 300zł . ;p

Opublikowano

Żeby mieć tyle fps w minecrafnie ile podałeś to nie tylko karta jest potrzebna ale też procesor i ram więc podaj jaki masz sprzęt i jaki masz budżet.

6789550154.png

Opublikowano

Jak kupi tego gtx 650 bedzie git. do wiekszosci gier 4gb ram wystarczy tylko moze ciac jak sie gre zminimalizuje i bedzie sie cos robilo np w przegladarce ja tak mialem. Tak jak mowi MaKrak podaj cpu, ram, twoje stare gpu, zasilacz, plyte glowna.

Opublikowano

Jak kupi tego gtx 650 bedzie git. do wiekszosci gier 4gb ram wystarczy tylko moze ciac jak sie gre zminimalizuje i bedzie sie cos robilo np w przegladarce ja tak mialem. Tak jak mowi MaKrak podaj cpu, ram, twoje stare gpu, zasilacz, plyte glowna.

Chyba cię poje**ło... Najgorszy shit jaki moze byc. Lepiej jak weznie 7850 lub ew. 7870 (trzeba dopłacic). 22x lepszy bedzie ten radek.

19.png

Opublikowano

Dokup gtx 650, jak mozesz to podkrec troche procka jesli masz dobre chlodzenie, ram wystarczy. Tak jak mowilem zestaw starczy do nowych gier ale nie licz na cuda graficzne w parze z duzym fps

Opublikowano

Chyba cię poje**ło... Najgorszy shit jaki moze byc. Lepiej jak weznie 7850 lub ew. 7870 (trzeba dopłacic). 22x lepszy bedzie ten radek.

Po pierwsze grzeczniej po drugie jak na ta cene t nie shit po trzecie podales mu karte za ~ 800zl co przekracza jego budzet o ponad polowe. Ps. mod powinien warna ci dac

Opublikowano

Mi warna? Ten shit co ju polecasz powinien warna dostac. Nie znasz się w ogole i polecasz byle co by posty nabijac... Niech dozbiera kasy, wymieni platforme na 1155, zasilacz i pozniej grafe..

19.png

Opublikowano

Boże, same nie ogary... Gówno Ci da ta karta, do minecrafta może być nawet integra bo ta gra siedzi NA PROCESORZE !

PS od GTX650 jest już HD4870 za 2 stówki lepszy

Chcesz zmieniać cokolwiek podaj cały konfig z zasilaczem

Opublikowano

Czy w ktorym kolwiek moim poscie polecam mu tego gtx 650. Wiem ze jest slaba i gorsza od hd 7770 bo mam tego radka. Podal propozycje, ja wskazuje ta lepsza. Nie no spoko musi w takim razie zbierac wg ciebie jeszcze co najmniej 3-4 stowki. Podal budzet a wy mu mowicie zeby go sobie ot tak podwoił i kupil cos mocniejszego

Opublikowano

Nikt mu nie każe podwajać, niech poda co ma i jak chce pod MC kompa modyfikować to mu coś polecimy. GPU lepsza mu gówno da.

Opublikowano

Assassin's Creed , Sheyra takiego typu . xD. Wiem że nie powinienem wam zawracać głowy ale nie chce kupić jakiegoś gówna ;p. A max kasy to gdzieś 300zł . ;p

Wypier**laj z tym gtxem!

Topic@ do wymiany cała platforma, procek zasilacz, pozniej grafe.

za 300 zl zycze powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...