Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yorick vs Volibear vs Wukong vs Gankplank

Kobayashi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy mi na bardzo dobrym early i late game. Dobre obrażenia i żeby szybko nie padał :)

Szczerze mówiąc grałem volim wukongiem i gankplankiem, gram mi się nimi świetnie zawsze podobnie staty, tyle że Yoricka nie próbowałem. Doradźcie bo mam dylemat.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

Wukong.

Dobry escape system, ulti idealne do tf/solo, nie ma na niego jakiejś konkretnej kontry.

Bardzo dobrze radzi sobie w każdej fazie gry.

Opublikowano

Volibear, świetny tank, można powiedzieć, że potrafi uciekać jak jest potrzeba, im więcej hp to więcej dmg z "W", które ładuje się po 3 uderzeniach, ale jak już pierdyknie to tak że adc potrafi połowę hp zjechać.

Take it easy my friend

Opublikowano

Bierz Wukonga, fajne CC, mocne early mid late xD, ma fajny doskok, dobry escape z niewidką, przy tym spory dmg.

Opublikowano

Moim zdaniem Wukong.

Harras

Doskok

Ulti do Tf'ów

Tankowaty

Escape (niewidka i postawienie klona)

Dobry 1 na 1

Opublikowano

Gangplank mi się nie podoba i więcej na jego temat się nie powiem :)

Yorick podobno najnudniejszy ale najefektywniejszy laning phase, w tfach macie 6v5 na pare sekund.

Wukong...jak mnie wkurwia wukong na linii...E+Q+W... i za chuja nie wiesz czy jak stoi to użył W i spierdala czy robi z Ciebie debila i sam stoi :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...