Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Lee Sin czy Fiora

Crazy34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem kogo kupić ,ponieważ obydwoma postaciami równie dobrze mi idzie.

Doradzicie która kupić ?

Oczekuje odpowiedzi z wyjaśnieniem dlaczego ta postać .

Tylko za dobre "doradztwa" daje +

KrejzooL Poleca NirvaRPG

Opublikowano

Lee sin, bo jest bardzo mobilny, sprawdza się na każdym lane, QWE mają po 2 użycia, ogromny ( często niedoceniany ) burst w early, dobry w każdym etapie gry.

Opublikowano

Fiora jest dobra postacią, lee sin tak samo. Co do Pana UP, to lee sin na pewno nie jest dobry w każdym etapie. W late ma słabe dmg, z tego sam widziałem jak nim bije. W późniejszych etapach gry, gdy ktoś ma tego armora min 80+, to długo stoi i w tym przypadku lee sin nadaje się tylko na tankowanie w tfach. Fiora ma bardzo spory dmg w early jak i late, jest bardzo mobilna i ma dobre combo. Jak włącza ulti, to nie da się jej trafi ć dzięki temu ma wieksza przewagę w tfach, jak i na 1 vs 1. Dobrze sieka ludzi jak i ładnie harrasuje. Jest to bardzo dobra postać, brałbym ją.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Fiora jest dobra postacią, lee sin tak samo. Co do Pana UP, to lee sin na pewno nie jest dobry w każdym etapie. W late ma słabe dmg, z tego sam widziałem jak nim bije. W późniejszych etapach gry, gdy ktoś ma tego armora min 80+, to długo stoi i w tym przypadku lee sin nadaje się tylko na tankowanie w tfach. Fiora ma bardzo spory dmg w early jak i late, jest bardzo mobilna i ma dobre combo. Jak włącza ulti, to nie da się jej trafi ć dzięki temu ma wieksza przewagę w tfach, jak i na 1 vs 1. Dobrze sieka ludzi jak i ładnie harrasuje. Jest to bardzo dobra postać, brałbym ją.

w TF i tak większość obrażen z ulti fiory pojdzie na tanka .. ja zawsze budowałem hydre + 2 krwiopijce i robiła sieke koncu to bruiser
Opublikowano

Fiora bez feeda nic nie zrobi ;) Wiem bo grałem, jak się feednie to już każdy teamfight wygrany.

Polecałbym Ci Lee Sina, jest wytrzymały może iść na solo topa i jungle bardzo mobilny ma odrzut z ulta który nie raz uratuje Ci dupe lub władujesz przeciwnika w swojego turrenta.

A i jeszcze, Fiore czeka nerf i to mocny więc mój głos stawiam na Lee :)

Opublikowano

1 Fiora nie ma CC... Lee jest dużo bardziej mobilny, ma świetny escape mechanism i można na niego nie brać flasha, Fiora może uciekać tylko do wrogich minionów lub mobów w jungli.

w TF i tak większość obrażen z ulti fiory pojdzie na tanka .. ja zawsze budowałem hydre + 2 krwiopijce i robiła sieke koncu to bruiser

W końcu to bruiser? Bruise = Siniak. Więc takie postacie powinny też być Tanky, jeszcze do tego Fiora ma AD dodawane z W skilla. Jeżeli jesteś papierowy wystarczy, że dostaniesz focus i jesteś martwy także Fiora dopiero przy odpowiednim buildzie coś może zdziałać w tf. Lee za to może np. od pleców i rozprawić się z AD carry lub wypchnąć je w stronę swojej drużyny. Poza tym jest dużo lepszy od Fiory gdy decydujesz się iść do jungli.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

powiem tak :) fiora postac dmg niesamowity wymienie ci plusy i minusy tej postaci plusy jak juz mowilem niesamowity damage speed attack szybki minus papier-malo hp to jest jedyny minus tej postaci co do lee sina lee sin postac bez many z energia strasznie dobra na jungle moim zdaniem co do samego lee sina na topa jest dobry ale zbytnio nie polecam poniewaz gdy bedziesz mial jayce albo volibeara mozesz (wyjsc z rundy) lee sin jest na kazda linie wiec opisze wszystkie linie zebys mial pewnosc gdzie lepiej isc no wiec tak bot lee sin hmm mozna isc mid lee sin na mida tez jest tylko trzeba nim pograc troszke na oko 2 miesiace top jak mowilem volibear albo jayce i mozesz wyjsc z rundy :D poniewaz lee sin ma duzy armor ma malo zycia co do volibeara i jayce na topa vs lee sin volibear kontra + ten damage tej postaci z Q za siebie cie rzuca i gank jakiejs postaci i masz 1 smierc poniewaz nie ma tyle zycia co volibear co do jayce kontra na lee sina dariusa i innych on moze go se spokojnie jechac z daleka jak zmieni swoj mlot na strzelbe tak powiem co do jayce jeszcze nie polecam podchodzic zadna postacia do jayca blisko 1 v 1 poniewaz on z mlota ma taki damage z Q I E ze ... szkoda gadac mysle ze pomoglem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...