Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto do klasy S za IGC?

madman29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy które z aut obecnie dostępnych za IGC najlepiej nadawało by się do sprintów i wyścigów torowych w klasie S?

Opublikowano

samochody z klasy S są dostępne wyłącznie za SpeedBoosty (które można zdobyć za zł) , jedynie możesz stuningować dany samochód z klasy A do klasy S lecz musi on posiadać wszystkie części Ultra.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że jedynie dwa samochody w stocku (bez części) są w klasie S: Aventador i Carrera GT.

Żeby mieć samochód w klasie S i nie wydać na to SB wystarczy zakupić jakiś z klasy A za IGC: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/ i ulepszyć je częściami profesjonalnymi/ultra.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wróć nie sprecyzowałem dokładnie tego co mam na myśli, mianowicie chodziło mi o to które z tych autek najlepiej sprawdziło by się w klasie S (sprinty i wyścigi torowe): Bentley Continental, Lamborghini Murcielago Roadster czy Porsche 959? Bo z tego co się orientuje są to chyba jedyna auta, które da się ulepszyć do klasy S...

Opublikowano

Ja proponuje ci zamiast tych samochodów, kupić sobie BMW GTS, można go stuningować do S tylko trzeba mieć najlepsze ultra, ale lepiej jest mu w klasie A.

Lambo słabo się prowadzi, a 959 strasznie się ślizga.

Ale jak chcesz mieć samochody w klasie S to:

Lamborghini Murcielago Roadster - wyścigi (lepiej sobie w dragach radzi)

Bentley Continental - pościgi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...