Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Male wyjasnienie

kdgziomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, jak to mozliwe, ale dlaczego jesli wchodze do rozgrywki rankingowej do lobby, ja jestem w srebrze 5 a przede mną typki co są w brazie 3,2,1. Jak to mozliwe, ze oni są przede mną i dlaczego nie dobiera mi ludzi z mojej ligi? ftw?

Opublikowano

ELO w grze nadal istnieje i na jego podstawie dobiera ci przeciwników i sojuszników. Wygląda na to, że od początku sezonu 3 przegrałeś więcej razy niż wygrałeś i dlatego masz takich "typków" w teamie

Opublikowano

Jeśli istnieje elo to hmm, powinen mieć nadal większe ELO niż ci z brązu więc powinen być nad nimi.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

elo dalej jest lolking pokazuje... mialem 1260 teraz 900- ... 20 meczy 3 wygrane... nie da sie wygrac...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

nie czytałem dokładnie opisu na lolkingu ale to chyba nie jest elo tylko ich jakiś tam przelicznik odwzorowujący nasz postęp w grze.

Opublikowano

Zależy to od win/lose ratio pewnie, poza tym elo nadal jest ukryte & mogłeś mieć troszkę mniej elo niż potrzeba to ligi, ale jednak cie do niej dodało zamiast do niższej.

652601399840421198520.png

Opublikowano

LOL b.dużo stracił w moich oczach jak i pewnie wielu graczy przez te systemy lig i wgl, a szkoda bo gierka była przednia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...