Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod Help

arek310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mój problem polega na tym że, dodałem serwer nowy wczoraj wyszedł do kamera. Loguje pisze status serwa. Więc tak gdy wybiore postać i zaczne logować to tam co leci ten pasek i sie ładuje mam czarne. Próbowałem kilka razy. Co mam zrobić, jakies pliki podmienić ???? Prosze pomoc

DAM LIKE

Opublikowano

Najprawdopodobniej logujesz się na modzie na mapę której w nim nie masz. Tiutaj masz poradnik jak dodać nowe mapy do Mod'a

http://metin2mod.tk/mapy.html

zrobiłem na początku to atlantis i npclist. Tu jest problem gdy sie loguje to co pasek leci jest czarne jak by nei było wogóle w kamermodzie tych tekstur.

Opublikowano

Musisz zrobić dokładnie to co jest napisane w tamtym poradniku i będzie działało. Nazwa serwera to Atlantis? Napisz dokładnie, a zobaczę czy nie ma już jakiegoś gotowca.

Opublikowano

Musisz zrobić dokładnie to co jest napisane w tamtym poradniku i będzie działało. Nazwa serwera to Atlantis? Napisz dokładnie, a zobaczę czy nie ma już jakiegoś gotowca.

nazwa AvonisMT2

Opublikowano

OK, dlatego musisz wypakować klienta, np. tym unpackerem:

[Tut]Sprawny Paker Do PlikóW Eix I Epk + Paker Do Mob_Proto I Item_Proto - Metin2 - Edycja klienta - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Jeśli nie, to na początku poradnika od Kamera masz jego unpackera. Robisz wszystko krok po kroku, tak jak jest napisane:

www.metin2mod.tk/mapy.html

Jeżeli zrobisz to co trzeba i nadal nie będzie działało, to wtedy musisz przeczytać to:

511f71043a97a.png

Opublikowano

Ten serwer prawdopodobnie nie bedzie Ci działał na modzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...