Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MyCommand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Robię własną komendę w Mycommand.

Chciałbym, aby po wpisaniu komendy np./mojakomenda

najpierw np. dawało itemki czyli: /give $player glowstone 10

a gdy ta komenda się wykona, aby wykonywała drugą komendę, czyli np. /gm $player creative

Ale tylko wtedy jeżeli gracz spełni warunek pierwszej komendy w tym przypadku, jeżeli da temu graczowi 10 glowston'a :)

Jest taka możliwość?

Opublikowano

Nie działa.

Gracz będzie mógł to obejść. Dokładniej to chodzi mi o opłacanie ze gm. Czyli jak ktoś nie bedzie miał $, to i tak dostanie gm ;/

Opublikowano

Za pewną kwotę to daję jako przykład :)

Bardziej mi chodzi o jeżeli gracz posiada i sprzeda itemy ( wykonywanie komendy /sell ) to wykonuje się druga komenda :) ( /f create )

Opublikowano

Kiedyś coś podobnego kombinowałem :D (rangi za kase )

I polecam Ci zrobić podobnie tak jak ja :D

Czyli ja robiłem tak:

-Tabliczka z /warp awans za 1500 $ :D (Essentials)

-Tepało tam gracza i on wchodził na płytkę naciskową która wykonywała komende poprzez ComandBlock :)

Polecam Ci abyś pokombinował z tym, nic nie przychodzi od razu, nie poddawaj sie :)

Pomogłem? LIKE!

.::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::.

Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...