Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lufa precyzyjna czy lufa predator?

Lider812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, co lepsze do l96? Lufe predator mam z zestawu a precyzyjną ze zrzutu zasobów. Która lepsza?

starasz się zaszpanować ze masz 2 dodatki do broni i jeden z zestawu a 2 z zrzutów to ci się nie uda xD

predator lepsza

Opublikowano

@up Nie staram sie zaszpanic poprostu pytam -_-. Chodzi mi o to ze predator byla w zestawie z bronią i nie wiem czy jest do niej dobrze dobrana. Dopiero pozniej dostalem precyzyjną i pytałem co lepsze. Starczy ci?

I dzięki za odp.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To zależy jak zamierzasz grać jeśli chcesz bić większe rekordy na większe odległości to bierz lufe precyzyjną zwiększa dystans i przyspiesza prędkość pocisku.

Predator bardziej na bliższe np.typu jak ktoś pod chodzi na jakiś średni dystans i nie używasz wtedy celownika tylko walisz z biodra wtedy predator będzie jak ulał tyle,że mało który sniper tak wali,bo zazwyczaj jak sniper ma bliżej wroga bije z broni krótkiej.

Opublikowano

Co do l96 to bierz precke, bo predatorka tu się nie zda.

Daje Ci tylko trochę większy zasięg DMG o kilka metrów, a to jest bardziej dla reszty klas potrzebne.

Bierz precke, bo ma mniejszy bulletdrop i większy zasięg.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Aha więc na odległość dać precyzyjną?

Ja stawiałbym na precyzyjną,bo była by lepsza tak jak pisałem też i powyżej.

@adam12345

Predator do famasa,copperhead nie bardzo no chyba,że chcesz większy odrzut i znim się siłować,ale po co skoro można zrobić lepszy lajcik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...