Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie pliki serwerowe wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę postawić serwer, a raczej zabrać się za jego tworzenie. Jestem całkiem doświadczony, kiedyś siedziałem w tym około pół roku. Teraz wracam po kilku miesiącach przerwy.

Przeglądam dostępne pliki na mpc i inny forach, których nazw nie chce wymieniać.

Chciałbym abyście wy, bardziej zorientowani niż ja, doradzili mi, które pliki są najlepsze.

Chodzi mi o całą maszynkę na FreeBSD.

Nie ważne czy jest czysta, czy coś na niej jest - nie ma to dla mnie znaczenia, ponieważ i tak wszystko będę edytował.

Chodzi mi aby była jak najlepsza - najmniej bugów, najbardziej nie zawodna - sami wiecie o co chodzi.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz.

Polecą +'siki oraz 5* ;)

Opublikowano

• Jeśli chcesz mieć rzeczy z PL typu stalki niebiańskie, żeby się już z tym nie męczyć to polecam Pliki Terenza

Jeśli chcesz mieć sporo nowości pliki Serwerowe, niedawno wrzucone na Forum

Jeśli chcesz mieć najstabilniejsze game , auth + całą maszynę to najlepsze są pliki mcncc.com

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Jak już pisałem - nie zależy mi na tym co jest na tych plikach - dla mnie to na prawdę nie problem to dodać ;)

Ważne aby były:

- spolszczone

- stabilne

- zabezpieczone

- bez bugów

- game_2089

Dzięki za opinię, poczekam jeszcze na wypowiedzi innych :)

Leci + oraz 5*, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, chcę postawić serwer, a raczej zabrać się za jego tworzenie. Jestem całkiem doświadczony, kiedyś siedziałem w tym około pół roku. Teraz wracam po kilku miesiącach przerwy.

Przeglądam dostępne pliki na mpc i inny forach, których nazw nie chce wymieniać.

Chciałbym abyście wy, bardziej zorientowani niż ja, doradzili mi, które pliki są najlepsze.

Chodzi mi o całą maszynkę na FreeBSD.

Nie ważne czy jest czysta, czy coś na niej jest - nie ma to dla mnie znaczenia, ponieważ i tak wszystko będę edytował.

Chodzi mi aby była jak najlepsza - najmniej bugów, najbardziej nie zawodna - sami wiecie o co chodzi.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz.

Polecą +'siki oraz 5* ;)

Tak się składa ze kilka dni temu miałem napisać dokładnie taki sam temat ;d

Również miałem dość długa przerwę.

Bylem kompletnie niezorientowany bo sporo się tutaj działo odkąd mnie nie było,plików szukałem 2 dni zanim wybrałem...I w końcu zabrałem się do roboty na plikach By Kociol.

Zostawiam do nich linka.

http://www.mpcforum.pl/topic/652473-tutdl-pliki-serwerowe-2011-vdi-by-kociol/

Nie ma w nich game ale to nie problem.Bo jest do tych plików dokładny video tut. z linkami do downloadu wszystkiego co potrzebne tutaj...

http://www.youtube.com/watch?v=d9QGZjv47IA

Nie działa ./stop ale to łatwo naprawić i maja baze czysta 2010 nie spolszczona.

Mob proto jak bys chciał spolszczyć to jest na mpc.

A item_proto ja osobiście wgrałem klientowe z metina najnowszego spatchowanego. prze konwertowane i mam wszystkie polskie znaki.itp;) tylko przy konwertowaniu z Pl'a będziesz miał złe wartości w zbrojach,tarczach związane z poruszaniem się (chwilka roboty i jest to naprawione) poznasz ten błąd po tym jak nie będziesz mógł się ruszyć w ubranej zbroi albo tarczy .

To tyle ode mnie zobaczysz sobie same pliki w linku masz opis.

Ja stwierdziłem ze i tak bede robil praktycznie wszystko od podstaw i mi one wystarcza.

A może akurat się okaże ze złe wybrałem. I znajda się lepsze pliki.Sam jestem tego ciekaw.bo 2 dni kopalem na forum i każdy pisze co innego.

Pozdrawiam.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Jesli mialbym wybierac to Pliki terenzo lub Kociola lub Badara

Wdl mnie najlepsze sa Kociola.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...