Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajper BFH

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj se z tym spokój żebyś miał takie macro byś musiał się nauczyć języka z edytora i ćwiczyć macra do takich myszek są w necie tylko do znanych gier np. coda, bf3, cs itp

Opublikowano

No nie widziałem nikogo ale wiem ze to sie da zrobić w oscar x7 po to jest ten program tylko szukam kogoś kto mi pomoże .

Opublikowano

nie ma takiego macra do bfh a pisanie czegos takiego zajmuje sporo czasu i nerwów. Bo za 1 razem nigdy sie nie uda watpie by ktoś ci pomógł. ogarnij snajperke zamiast sie meczyć wiecej przyjemnosci ci to da

Opublikowano

@UP

Skoro na tym forum są tylko dekle, jak piszesz, to dotyczy to również ciebie. Też jesteś na tym forum. Jestem ciekawy, kogo masz na myśli. To pierwsza sprawa, druga - jeśli się nie znamy na tym, to po co ten temat ?? Zmarnowałeś 2-3 min. swojego życia. Piszesz posty, wiedząc, że nikt ci nie pomoże. Popatrz na to z tej strony. Eh, nie będę cię wyzywał, nie jestem taki głupi -.-

P.S. Do tematu, nie pomogę ci, mimo, że się na tym znam, nie jesteś pierwszą osobą, która o to pyta. Nie zapomnij na następny raz przemyśleć parę rzeczy. Pozdrawiam, BFH Polska.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...