Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nuketown Zombies

12345x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zamierzam kupić Call of Duty: Black Ops II w Media Markt i chcę wiedzieć czy dostanę wyżej wymienioną mape do trybu zombie (wiem że dostanie się do multiplayera), ale czy będzie ona też dostępna dla trybu zombie, czy będę musiał ją osobno kupić?
Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

NukeTown Zombies dostajesz jeżeli zakupisz edycje kolekcjonerską albo Call of Duty Black Ops 2 CarePackage.

Angielski: Hardened Edition / CarePackage Edition.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeżeli jednak będziesz kupował każdy map-pack, najlepiej karnet sezonowy, to Zombie Nuketown 2025 dostajesz gratis, więc zbędne jest kupowanie tego Hardened Edition zwłaszcza, że kosztuje dużo więcej od normalnej wersji. Tylko żeby dostać Nuketown Zombie musisz kupić karnet sezonowy, a nie pojedyncze map-packi.

Opublikowano

Ile kosztuje karnet sezonowy?
I co to wogóle jest niech ktoś mi wytłumaczy bo jestem w tym zielony.
To się kupuje osobno tak?

Opublikowano

Karnet sezowony podajże kosztuje niecałe 200zł a wszystkie map packi będą osobno kosztowały jakieś 300 - 400zł

Karnet sezonowy jak go wykupisz na steamie będziesz dostawał wszystkie dodatki map packi i takie tam za darmo.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Karnet sezowony podajże kosztuje niecałe 200zł a wszystkie map packi będą osobno kosztowały jakieś 300 - 400zł

Karnet sezonowy jak go wykupisz na steamie będziesz dostawał wszystkie dodatki map packi i takie tam za darmo.

To chyba sobię odpuszczę te karnety.

Gra przeszło 100 zł jeszcze do tego to..

Jak by nie mogli odrazu z grą tego dać :)

Opublikowano

Jeśli kupujesz COD BO II w normalnej wersji, a na pudełku napisane jest, że zawiera dodatkowo Nuketown 2025 to jest to tylko mapa pod multi, nie dostał tej mapy pod zombie.

Kocham mame

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć NukeTown Zombies a map packi do multiplayer cie nie obchodzą to kup grę w wersji hardened mniej to cie wyniesie.

Opublikowano

Hardened kosztuje 300 - 400zł zależy jaki sklep.

Można ją kupić w takich sklepach jak Empik,MediaMarkt.

Opublikowano

Hardened Edition nie ma na PC jest tylko na konsole.

Ale wy macie inną wersje to samo co Hardened tylko inaczej się nazywa.

Jeżeli znajdę od razu napisze jeżeli się zakupi tą wersje to dostajecie od razu season pass też.

@EDIT

Już znalazłem nazywa się | Digital Deluxe Edition |

- http://www.ign.com/wikis/call-of-duty-black-ops-2/Digital_Deluxe_Edition

Opublikowano

W sklepie nie kupisz w Polsce przynajmniej. Będziesz musiał doładować konto steam i na steamie kupić sobie.

Opublikowano

To moze powiem tak:

Jesli zalezy ci tylko na Nuketownie to kup ta deluxe edition.

Lecz jesli zalezy ci na multi (lub nie) i innych mapach zombie (tez nuketown w tym). To kup season pass. Jak kupic season pass?

1.Znajdz na steam season pass (wyszukiwarka steam)

2. Kliknij dodaj do koszyka

3. Kliknij "Kup dla siebie"

4. Tutaj wypelniasz swoje dane itd. Masz wybor platnosci

5. Klikasz KUP

6. Koniec

Jesli pomoglem mozesz dac + :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...