Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][Hack] Arctic Combat D3D

Ryuazki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Odpalic plik exe jako admin i gre i tyle ;P

ja mam taki problem że nie moge po menu przeskakiwać!

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

W ciągu 40 min zakutalizuje hack jak i również wrzuce insturkcje

@edit

Testy wyszły pozytywnie

INSERT- Włącza i wyłącza się menu operuje się strzałkami . Zaraz nowszą wersje wrzuce

Opublikowano

ja mam problem wszystko wlanczam jest git

laduje al ejak juz chce wcisnonc insetr to konsolka nie wyskakuje co robic chelp

sec sprawdze tom najnowszom wersje

dobra pro zajebiste polecam wg

Opublikowano

Nie ja stworzyłem hacka. Ja go tylko updatuje pod nowsze wersje i tworze fixery dzięki którym lepiej chodzi i mniej się crashuje

@edit

I tak btw ESP to najgorsze gówno przez co 3/4 hacków jest wykrywalne/konta dostaja bana

Opublikowano

Ech panowie ja odpaliłem inaczej, zmieniłem plik dll który tu jest i włączam normalnie przez PerX-Injector, Fajne jest zmienianie koloru włosów xD Alo może dodam coś do niego od siebie jak się pobawię z microsoft visual studio

Opublikowano

jak klikam tego fixera to nic sie nie dzieje

e tam nie tak, odpalacie ten program co napisalem, .dll z tego co jest tu w rar, a plik .exe to wybieramy ten od uruchomienia AC czyli podajemy ArcticCombat.exe

tylko nie wlanczajcie FireWame bo zbugowane nie da sie grac. Poprawie w wolnym czasie. i Dym lagi robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...