Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty

not65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co aż tak jesteś kiepski, że bez hacków nie ugrasz ? Psujecie tylko zabawę innym używając ich. Rozumiem, że do tego właśnie stworzone zostało mpc forum, ale normalnie też da się grać.

Opublikowano

Drodzy użytkownicy dziś ściągnąłem hacka który ma 10 opcji w menu ON/OFF przed wejściem do gry i jest niewykrywalny ! nigdy nie będzie wykrywalny. Dzisiaj narobiłem 20 kilów na raz to jest hardcore :D

klikając na http://youtu.be/V8ZxGKCj7sA kliknij na pokaż więcej i tam pisze przekierowanie do hacka który wreszcie anglik umieścił DLA NAS :)
Przetestowałem i wszystko gra :) polecam dla leniwców bezpośredni link http://www.youtube.com/watch?v=nR_Aw4ALC_8 kliknij na pokaż więcej i

BAWIC SIE W GRZE :)

Opublikowano

Też sprawdzałem i wszystko działa, nie wiem o jakie hasło ci chodzi, ale jak ja pobierałem dwa dni temu bodajże plik to go nie było. Ściągnij jeszcze raz i sprawdź, bo może jest uszkodzony.

Taka uwaga do p. fernox'a? Wie Pan gdzie jest? Jesteśmy na forum mpcforum.pl, które zajmuje się hackami. Gdybyśmy myśleli, że w każdym jest wirus, to tego forum nie byłoby tutaj. To po co one jest? Nie po to, aby dzielić się hackami i z nich korzystać? A jeszcze coś, może zapomniał pan, że istnieje takie narzędzie jak virustotal.com? Cóż... napisałem do właściciela filmiku, aby wspomniał o narzędziu do sprawdzania wirusów. Koleś zrobił dobrego hacka, szukałem go i nigdzie nie było żadnego, więc twój komentarz jest nie na miejscu. Mam nadzieję, że się nie obrazisz na mnie - ale najwidoczniej nie wszyscy wiedzą po co tutaj są i tylko "odgrzewają ławę".

Opublikowano

Też sprawdzałem i wszystko działa, nie wiem o jakie hasło ci chodzi, ale jak ja pobierałem dwa dni temu bodajże plik to go nie było. Ściągnij jeszcze raz i sprawdź, bo może jest uszkodzony.

Taka uwaga do p. fernox'a? Wie Pan gdzie jest? Jesteśmy na forum mpcforum.pl, które zajmuje się hackami. Gdybyśmy myśleli, że w każdym jest wirus, to tego forum nie byłoby tutaj. To po co one jest? Nie po to, aby dzielić się hackami i z nich korzystać? A jeszcze coś, może zapomniał pan, że istnieje takie narzędzie jak virustotal.com? Cóż... napisałem do właściciela filmiku, aby wspomniał o narzędziu do sprawdzania wirusów. Koleś zrobił dobrego hacka, szukałem go i nigdzie nie było żadnego, więc twój komentarz jest nie na miejscu. Mam nadzieję, że się nie obrazisz na mnie - ale najwidoczniej nie wszyscy wiedzą po co tutaj są i tylko "odgrzewają ławę".

Tak tak tak, konto utworzone dzisiaj żeby dobrze sobie skomentować cheata, daj skana do pliku to uwierze ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Bez rejestracji nie mogę komentować, a forum od dłuższego czasu i tak oglądam, więc trzeba się zarejstrować. Nie wysługuj się mną, jak chcesz to pobierz plik i sam go przeskanuj.

Opublikowano

Mam zainstalowany 7-Zip i jak daje wypakuj do tego samego folderu, to prosi mnie o podanie hasła. Komp mam czysty, bo windows był instalowany od nowa z powodu nowego dysku.

Opublikowano

Mam zainstalowany 7-Zip i jak daje wypakuj do tego samego folderu, to prosi mnie o podanie hasła. Komp mam czysty, bo windows był instalowany od nowa z powodu nowego dysku.

Prośba o hasło to już pierwszy znak, że może tam siedzieć coś nie miłego.

Jeśli prezentujesz jakiegoś cheat'a to proszę link do niego i skan pliku.

Czas do jutra, w innym wypadku temat ląduje w koszu.

Do tej pory proszę nic nie ściągać.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...