Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajperka czy pistolet?

Bandii819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mnie oświecisz jaki pistolet chcesz kupić i jakie dodatki...

Opublikowano

Nie kupuj dodatków do gola.... lepiej kup l96 .... masz tam bodajże najlepsze dodatki + najlepszą snajperke xD(jak kto woli...)

YAY

Opublikowano

Może mnie oświecisz jaki pistolet chcesz kupić i jakie dodatki...

Pistolet M12REX czy jakoś tak się nazywał.

Dodatki to 100% luneta lepsza i obrażenia.

Opublikowano

Pistolet M12REX czy jakoś tak się nazywał.

Dodatki to 100% luneta lepsza i obrażenia.

w tym wypadku lepiej nie inwestować w dodatki tylko kupić inną snajperkę a pistolet shit ;)

Opublikowano

Tylko, że za ten pakiet trzeba wpakować 25zł, więc nwm czy autor chce się w to bawić.

A katowane się zwykłym GOLem bez dodatków (tj. viperki, lub coś innego na DMG) strzelanie w heda i zostaje kolesiowi kilka pkt hp to żenada.

Oczywiście lepiej zestawik, tylko nie wiem jak z kasą.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja swoją zabawę snajpera zacząłem z golem, którego wylosowałem na zawsze w kartach, a że dość długo nie chciałem inwestować w tą grę to grałem bez żadnych ulepszeń, ewentualnie czasem się coś wylosowało, celownik, kolbę czy lufę na kilka dni ofc. Potem kupiłem pistolet MP-443 Elite i jestem zadowolony, więc możesz iść w moje ślady i zrobić tak samo ;) Na samym golu spokojnie masz zasięg na 120 metrów i ładnie heady wchodzą. Dobra to broń do nauki ;)

a8ac30e6.png

Opublikowano

Według mnie lepsze do nauki jest M24... Jeżeli możesz wydać tylko powiedzmy 2000 Funds to albo kup M24, którym bez przeróbek zdziałasz więcej niż GOLem, albo pistolet, bo na M9 dużo nie ugrasz. Choć najlepiej oczywiście kupić JTiger za 9799 :)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...