Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus ?

LuuuuuuuziQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam uciążliwy problem, od jakiś 2 dni komp strasznie mi muli . Włącza się 2 razy dłużej, aplikację włączają się 2 razy dłużej, a o ich chodzeniu nie wspomnę.

Skanowałem anty wirem + CCleaner'em , nic nie dało. Jestem po formacie 2 - 3 tygodnie, komputer czyściutki.

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Przeczysc pc od srodka jak tego nie robiles, zrob test dysku programem hd tune, sprawdź na wszelki wypadek czy procek nie jest za goracy poniewaz powoduje to czasami ze nam muli i ostatnie sproboj uzyc tuneup utilities 2013

do sciagniecia za darmo jako testowka na stronce producenta. Po zainstalowaniu programu uruchom go i nacisnij uruchom analize. Jak to zrobisz podaj wyniki z hd tune, temperature, i ile wykrylo problemow w jakich sekcjach w tune up

Edit: Gram aktualnie w bfa, bede sprawdzal temat co kilka minut czy odpisujesz

Opublikowano

Dr Web! CureIt + defragmentacja i chkdsk...

HDTune + HWMonitor

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Dysk wdaje sie ok tylko troche dlugi czas dostepu, temperatury w porzadku, a co do tune up zaraz ci wrzuce filmik na moj kanal yt to zobaczysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...