Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]system rankingowy ...

daniplo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż siedzę w 1 dywizji srebrnej od 2 tygodni i jest nierealne żeby stąd wyjść, za wygrany mecz dostaje +1 pkt a za przegrany -20 ma ktoś pomysł jak stąd wyjść :C

Opublikowano

Jaki serwer?

Jeżeli EU/N to tam większość ludzi gra bo gra niż stara się coś osiągnąć.

Szczerze to najgorszą ligą jest srebro. Większość ludzi nie wie co się dzieje i co ma robić. Po za tym nierealne, że dostajesz +1, a -20 tracisz. Być może to tak odczuwasz. Grałem od II Dywizji w złocie, wyszedłem do platyny IV jak na razie jest okej.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Spadłem z 1 na 3 dywizje. Czemu? Idioci w teamach. Wystarczy zobaczyć na lolkingu. Możecie mnie tam śledzić i podziwiać ogarnięte teamy. :D

Po prostu, módl się żebyś dostał dobry team, chyba że sam lamisz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

mowie wam mam juz 94 pkty wygrywam gre a tu +1 punkt juz myslalem ze bede mial szanse na awans ;c gdyby byl system elo to juz bym mial okolo +400 a teraz to w dupie siedze ...

Opublikowano

mowie wam mam juz 94 pkty wygrywam gre a tu +1 punkt juz myslalem ze bede mial szanse na awans ;c gdyby byl system elo to juz bym mial okolo +400 a teraz to w dupie siedze ...

Dostajesz po 3-4 punkty za wygraną. A tracisz po około 13. Wiem bo grałem. I tak to jest mało, bo jak wbijesz złoto to tam siedzisz już na zawsze.

Btw: dywizje NIE MAJĄ KOMPLETNIE NIC do dobierania przeciwników. Jeśli miałbyś +400 elo to grasz z ludźmi, którzy też mieliby takie elo (dobieranie przeciwników nadal jest po elo, które teraz jest ukryte)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

nie możliwe jest żeby dostawać 1 pkt za wina.

Ja mając 500 meczy + rozegranych dostaje 20 +

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Jak ma sie 96 punktow to od tego momentu dostaje sie +1 punkt. Tak to od 10 do 35, jakos tak. Powiem ci ze tez siedze w 1dywizji srebra i naprawde ciezko wyjsc nie wazne jak sie starasz. Polecam grac duo zawsze o jedna osobe wiecej do carrowania.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tutaj przyznam rację, bo mając 90 pkt dostałem tylko 5

Myślałem, że mnie szlag trafi. Ale da się wygrywać bez problemu, można mieć zły dzień, ale bez przesady.

Komunikatywność, dostosowanie do linii itd.

Tak czy inaczej, nie ma innej opcji. Wygrywać.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja mialem 1260elo teraz 930 (lol king dalej pokazuje tez elo) , porazka gram topa 14.7 trundle adc,assasxna wroga na 4hity (serio) a oni pisza focus garen ... Ktory ma 5khp... Wogole polecam ci dominiona .

Co do pkt. W dupie. Tyle Niewiem jak oni to zaprojektowali ,ale to sie kupy nie trzyma. Jezu wogle glupota to ocena skilla gracza po jakims elo ,po wprowadzeniu tego kazdy powinien startowac z tego samego miejsca.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...