Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DivineWorld s2

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo1iz.png

[center]Nazwa Serwera : DivineWorld
Start Serwera : 17.10.2011
Link do prezentacji :
http://www.mpcforum.pl/topic/466148-divineworld-s2-dedyk/

Od autora dyskusji : Dyskusja dotyczy: Itemow Serwera/ Eventów / Stabilnosci Serwera/ Gdzie Najlepiej Expić [/center]

facebook.png

Zapraszamy na naszego FanPage

Opublikowano

Dam krótką ocenę. Na początku administracja naprawdę przykładała się do serwera, ale teraz ilość tych dedyków już chyba ich/was przerosła. Byłem tam GM przez jakiś czas po starcie, jednak zrezygnowałem po dwóch czy trzech dniach.

Opublikowano

Raczej dobry serwer a na pewno czasowy. Stoi długo i ma się dobrze - z tego co się orientuje to ma dużą popularność.

Opublikowano

Miałem tam top 2 surke WP. Skończyłem 2 tyg temu, dlaczego? Bo byłem za dobry jak na 1,5 tyg gry i koleżanka GA czyli Ximi popłakała się od tamtej pory byłem banowany na wszystkie dlatego sprzedałem konto ;) Nie polecam.Dlaczego? Dlatego że serwer stoi długo i dużo ludzi ma przedmioty um 26+ z navi SS na forum wrzucałem ale usunęli, może ktoś to widział.Nie grajcie na tym syfie!

4518232164.png

Taki światłowód

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...