Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienie buffki w lochach małp trudnych.

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam bodego 61lvl i chciałbym podropić w lochach małp medale, marmury, zioła i kamienie duchowe.

Wbije buffce 46lvl(mam 42lvl) i wezmę z nią ślub.

Niestety nie wiem jak ją ustawić w lochach, aby moby ją nie atakowały...

Czy ktoś ma jakiś pomysł?

Z góry, dziękuję.

Opublikowano

Nie ma takiego sposobu. Jedyna dobra postać to Sura WP z umiejętnością Strach. :-)

Opublikowano

Nie ma takiego sposobu. Jedyna dobra postać to Sura WP z umiejętnością Strach. :-)

Co ma wgl postać główna do buffki o.0 kolejny twój bezsensowny post...

Chcesz pewnie dropić w komnacie z lordem... nie ma tam miejsca żeby buffka nie padała

btw. na 61lv na kamyki nie licz, medale też rewelacyjnie lecieć nie bd.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co ma wgl postać główna do buffki o.0 kolejny twój bezsensowny post...

Chcesz pewnie dropić w komnacie z lordem... nie ma tam miejsca żeby buffka nie padała

btw. na 61lv na kamyki nie licz, medale też rewelacyjnie lecieć nie bd.

To że kolega się zapytał co zrobić, aby postaci nie atakowały małpy - nie ma takiego sposobu, aby ją ustawić i najlepszym wyborem będzie po prostu zrobienie odpowiedniego Sury WP. :-)

Opublikowano

Bardziej mi chodziło o ustawienie, żeby robić bodym tzw. obieg, czyli z komnaty lorda tepac sie do buffki, która jest gdzies w lochach, tuż przy tych dwóch komnatach.

Zbuffowanie i jeszcze raz do komnaty nr.1, później do nr.2 i tepniecie do buffa...

Tak w kółko.

Opublikowano

Bardziej mi chodziło o ustawienie, żeby robić bodym tzw. obieg, czyli z komnaty lorda tepac sie do buffki, która jest gdzies w lochach, tuż przy tych dwóch komnatach.

Zbuffowanie i jeszcze raz do komnaty nr.1, później do nr.2 i tepniecie do buffa...

Tak w kółko.

nie jestem pewien czy w lochu wgl działa tp do żonki ale jak działa to możesz tak zrobić

dlurać pare mobów przed okrągłą komnatą tam stawiasz buffke, i lecisz po kolei buffasz się, okrągła komnata, lord i tp do buffki

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To że kolega się zapytał co zrobić, aby postaci nie atakowały małpy - nie ma takiego sposobu, aby ją ustawić i najlepszym wyborem będzie po prostu zrobienie odpowiedniego Sury WP. :-)

Tyle, że on zapytał się jak ustawić buffke a nie główną postać ; )

No niestety nie ma takiego sposobu, żeby buffka nie padała.Ja zawsze robiłem tak, że stawiałem buffke w kącie, wybijałem moby znajdujące się koło niej, buffałem się jeszcze raz i leciałem bić spota.

Opublikowano

Wbij buffce 52 lub zostaw na tym lv i jak już koniecznie chcesz dowiedzieć tego lochu to żeby miała 0 expa i gdy woj podezdza po buffa wstajedsz buffasz i padasz tyle

Opublikowano

Wbij buffce 52 lub zostaw na tym lv i jak już koniecznie chcesz dowiedzieć tego lochu to żeby miała 0 expa i gdy woj podezdza po buffa wstajedsz buffasz i padasz tyle

Lepiej dobić 54lv ponieważ kolce z nieb łez można założyć - 14inta + 4 z przetopów

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja zawsze stawiałem buffka, szybko buffnałem i buffa lofałem opcja ,,Zmien postac''

Gdy Buff byl potrzebny i spot prawie czysty, wystarczylo wybrac postac...

Opublikowano

Co wam z tego, jak w lochu nie dziala tp? Jedyna opcja to jak radzi up, dac buffa, wylogowac sie z chara, a jak bd potrzebny zalogowac sie ponownie. Nie jest to jakis super wysilek, a na pewno najlepsze rozwiazanie tego twojego problemu.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...