Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam problem z grami z firmy Glu mobile prawie we wszystkich grach z tej firmy są złote monety można je kupić za zł ale też je się dostaje za mije albo na start, mòj problem polega na tym że ja ich nie widzę reinstal gier nie pomaga wyczyszczenie pamieci z gry też nie ta firma ma dużo fajnych gier a bez tych monet nic nie zdziałam :/ mam tableta .

proszę o szybką odp.

//Czasami robi sie czarny ekran.

Opublikowano

Moj kuzyn mial taki przypadek dosc podobny to wyszlo ze gra nie byla kompatybilna z tabletem dziwne to troche bylo ale prawdziwe . A tablet jakiej firmy ? Podaj model

BUM

Opublikowano

Ale wczesniej mialem te monety!! Znikly same jakos i nie ma . . . Gra np MPCforum MPCforum chodzi bez lagow to one tez powiny tablet

OVO 1.2 firmy tracer android 4.0 procesor cpu cortex a8 1.2GHz pamiec ram ddr3 512mb czasami przy grach tej firmy robi sie czarny ekran i musze tableta wylaczac albo robi sie czerwony ekran i miga wszystko . Pomocy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...