Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Heimerdinger

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heimer jest strasznie silny :) Dlaczego??:

-2 towerki

-AoE stun

-leczenie wierz itp.

-Wierze mają AoE dmg na 5lv

-Ulti bardzo przydatne5

-Świetny tower pusher :) (grałem dla jaj z kumplem 1400 elo (ja mam 23lv :O) miałem staty 5-8 i wygrałem bo towerki pushowały :D) ( grałem z kumplem 1300 elo (inny :D) na ahri i miałem staty 17-2-0 bo jak atakował to ulti (slow z wierz) granat + rakiety i padał ^^)

Skille:

1lv- tower

2lv- granat

3lv- tower

4lv- rakiety

Potem max tower, ten gratan i rakiety

Hmmm co by tu napisać.... Jak gankuje przeciwnik to ulta odpalasz i masz double killa :) (solo pente zrobiłem bo gonili mnie a ja uciekałem obok wierz :D Quadre też miałem ale w tf'ie :) )

POLECAM GO KUPOWAĆ :)^^

Opublikowano

@ Up bajkopisarz :D jakoś nie bardzo chce mi się w to wierzyć.Zalecam słownik.A co do tematu to tak opłaca się Heimerdingera kupić jest przydatny dla teamu :)

Opublikowano

Heimer jest z reguły dobry, tylko większość nie umie nim grać. Kontruje nawet lee sina, co jest dziwne. Rzadko jakoś ostr przegrywam z heimerem.

Ma tego głupiego blinda i "rakiety", które zadawają spory dmg oraz działka, które właśnie chronią przed doskokiem lee.

+ szybki push.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...