Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xenox mt2 bug

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pytanie dotyczace buga na xenox mt2 .

Dzis zaczelem grac sura chyba od 117 lv bo wczesniej wyexpilem i po pewnym czasie wbilem mu 126 lv i tak cisne do 127 bo zbrojke na 127 z traumy itp mialem . Wbilem 99.99 % i nagle lvl , moby mnie bily , ja zmienilem zbrojke , zabilem z 5 mobow i nagle lvl up kolejny .. z 127 na 128 za pare mobow ; D

Wie ktos jak to zrobic ? probowalem juz zmieniac zbrojki ale to nic nie daje ; / moze o cos innego chodzi ?

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Widocznie na niektórych serwerach jest bug w game jak wbijesz 127lvl to od razu wbijasz 128lvl wiem bo grałem na paru serwerach na których tak było

Opublikowano

Też mam podobne przeczucie co Tereh. 99, 127 oraz 255 to granice poziomowe w Metinie. Zapytaj się jakiegoś gracza czy miał podobny przypadek, a na pewno Ci to wiele wyjaśni. Nie wydaję mi się, aby na tak wielkim serwerze, który stoi od kilku lat, były takie bugi.

Opublikowano

Widocznie na niektórych serwerach jest bug w game jak wbijesz 127lvl to od razu wbijasz 128lvl wiem bo grałem na paru serwerach na których tak było

Dokładnie miałem to samo na pandorze :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Każdy ma 1 buga. Mój kumpel rozwalił metka i 125 na 127 wbił lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...