Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jayce vs Darius

RequerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Jayce vs Darius
Zależy mi na: Dobry bruiser, dobry w TF.

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Wiem, że Jayce jest kontrą na Darka, ale chodzi mi bardziej o to, kto jest lepszy w TF'ach : ]

2jb5v6c.jpg

Opublikowano

Jayce to miazga. Zawsze ciężko mi się gra przeciwko niemu, ponieważ jest melee oraz range.

Dobry dmg, i sustian. W late dużo robi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

tak jak powyzej, w tf jayce duzo robi, bramka, dzialko i harassuje wroga druzyne, poke z mlota, system escape, dobry harras, aoe dmg, jedyny minus to w early ma probelmy z mana

Opublikowano

tak jak powyzej, w tf jayce duzo robi, bramka, dzialko i harassuje wroga druzyne, poke z mlota, system escape, dobry harras, aoe dmg, jedyny minus to w early ma probelmy z mana

W Early nie powinno się często używać E+Q, gdyż robi to prawie tyle co hit. W early skup się na farmie i obijaniu z hitów. Gdy już nazbierasz 700gold, możesz kupić Łzę Bogini, z której potem robi się Muramana i spamuj skillami.

Wiem z własnego doświadczenia, bo mam Jayce.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Polecam Jayce:

+hybryda melee/range

+burst

+mobilny

+aoe dmg

+harass ze sporym zasięgiem

+ciężki do skontrowania

+mocny przez wszystkie fazy gry

+dobry pusher

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ta Jayce zdecydowanie , kontruje masę postaci . A po za tym ta hybryda melee/range outlashitujesz enemy melee na max'a :p

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...