Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Połączenie Przerwane

dante1759

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Od pewnego czasu mam problem z dołączeniem do gry ze znajomymi.Kiedy próbuje wejść na serwa wyskakuje "POŁĄCZENIE PRZERWANE".Jestem wstanie zagrać może 5 meczy.Najnowsze sterowniki do karty graficznej zainstalowane,windows zaktualizowany,kable od internetu powymieniane,spójność plików robiona 10 razy,format dysku,reinstal gry oraz windowsa zrobiony a problem nadal jest.Jestem wstanie zagrać może 5 meczy.Proszę o pomoc.Mój internet to TOYA 6MB Router CISCO 2320 NAT jest OTWARTY. Mam coraz większe problemy z dołączeniem nawet samemu do gry.

Opublikowano

Raczej po tym co tutaj przeczytałem to nie jest już twoja wina tylko @Treyarch.

Dlatego że w tej grze połączenie jest na prawdę zepsute musisz poczekać jeszcze może wejdzie jakiś patch !

+ @Treyarch nie martwi się o PC dlatego że mają mało graczy tam i za dużo hackerów jest.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Aha no to nie za fajnie. Na początku nie było żadnego problemu dopiero ostatnio zaczęło się tak dziać i jest to coraz częstsze.Na 5 meczy jestem w stanie dołączyć do 1. Żaden z moich znajomych nie ma takiego problemu więc myślałem ze to wina mojego neta.

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem otóż wymieniłem kartę graficzną z radeona X1900 na HD 5770 i na najwyższych czy najniższych ustawieniach graficznych (w każdej grze) mam tyle samo fps a wynosi ona około 30-40 fps. Trochę mnie to denerwuje ponieważ myślałem że wymiana karty da lepsze efekty lecz się pomyliłem. Nie wiem co może być tego przyczyną proszę o pomoc.

Parametry Komputera:
Płyta Głowna: GIGABYTE GA-G33M-S2
Procesor: Intel® Core2 Duo CPU E4600 @ 2.40 GHz
Karta Graficzna: Radeon HD 5770
Ram: 3,5 GB 800 MHz DDR2 [2GB 800MHz 1,5 533Mhz ;(]
Zasilacz: CHIEFTEC ARENA GPA-500S8 500W

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...