Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BFP4F - Problem z kupnem Fundsów (zmiana IP?)

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mieszkam w Austrii a chciałbym za zł kupić SMSem te 2900 fundsów (7zł) ale jak w profilu EA zmieniam na Polskę to później gdy wybieram już na stronie BFP4F Get funds... widzę te oferta w zł ale wyskakuje okienko ze stylem Origin i pisze że lokacja moja jest nie prawidłowa i zamienia na euro. Mam akurat kilka złotówek na telefonie i nie mogę ich teraz wydać (wcześniej działało).

Próbowałem zmienić proxy przez jakieś bramki ale nie mogłem wybrać oferty (klikam na 2900 funds a to nie przenosi ani nic). Pomoże ktoś? Jak najszybciej najlepiej :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

A co za różnica czy zapłacisz w zł czy w euro jak to zawsze tyle samo...

Opublikowano

to że akurat nie mam w tej chwili możliwości załadowania telefonu (euro) a potrzebuję na szybkości fundsów... czy to takie ważne? Raczej mi nie pomoże

Opublikowano

to że akurat nie mam w tej chwili możliwości załadowania telefonu (euro) a potrzebuję na szybkości fundsów... czy to takie ważne? Raczej mi nie pomoże

jak ty chcesz kupić fundusy w australi z karty orange czy play czy innej jak tam zasięgu nie ma...

Opublikowano

Austrii! Österreich! Człowieku.... Walec Wiedeński coś ci mówi? Wiedeń ogólnie? Mozart? Mieszkam we Wiedniu (to dotyczy tematu)

Opublikowano

Austrii! Österreich! Człowieku.... Walec Wiedeński coś ci mówi? Wiedeń ogólnie? Mozart? Mieszkam we Wiedniu (to dotyczy tematu)

No mniejsza z tym jak zamierzasz tam kupić smsem jak tam nie ma zasięgu żadnej polskiej sieci xD ?

Opublikowano

@2xup

jezuuu... mogę wysłać SMS'a KONIEC KROPKA! Nie obchodzi mnie co ty myślisz skoro zawsze mi działało tylko teraz EA się zabezpieczyło i wyszukują lokację użytkownika. Wiem że ty mi nie pomożesz bo jak widać nie wiesz co to myślenie.... jak można aż tak tego nie rozumieć co napisałem... z resztą NIE MA RÓŻNICY SKĄD WySYŁAM SMS'a! Chcę obejść to zabezpieczenie! Oczekuję pomocy a nie durnych, nie związanych za bardzo z problemem pytań

@up

Co mi to da? Skoro nawet nie mogę wybrać oferty!

Opublikowano

Niech kolega z polski się zaloguje w polsce i wyśle ci tego sms a ty oddasz mu kasę najłatwiejszy sposób a i do opisu Austrii dodaj jeszcze że urodził się tu Hittler xD

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

ok działa temat do zamknięcia (proxyswitcher)

@edit

Skoro temat jeszcze "on" to dodam tak od siebie.... Hitler jest z Niemiec.... nie Austrii... jeśli jesteś jeszcze dzieciakiem to pewnie na studniówce (czy jakoś tak) będziesz tańczył Walca Wiedeńskiego... Mieszkam we Wiedniu który jest w Austrii...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...