Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do 1350 :)

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chce kupić mojego już ostatniego jak na razie championa :) (mam 17 lvl, czas zaczac zbierać na runy). Do dyspozycji mam 1350 PZ, więcej kasy zbierać nie będe, bo wydam kase na runy jak tylko wbije 20 lvl i odblokuje tier 3. I tu nasuwa się pytanie, kogo kupić? Nie chce jakiś słabych postaci. Chce postać OP :), skilla jakiegoś chyba mam :D, odrazu mówię ze udyr odpada, wogóle postacie na jungle odpadają, na tym lvlu jungli mi się nie opłaca robić, team w wiekszości przypadkach to jakieś nooby, co nie wiedzą co to oznacza pull blue. Zastanawiam sie nad Twisted Fate, postac zawsze mnie jako tako krecila, ale nie wiem czy jest dobra. Lepiej jakbyscie podawali postacie na topa/bota. Na mida mam już ahri, annie, lux, leblanc. Teraz czas na top/bot. Jeśli już podajecie postać to prosze o + i - :) Kazdy kto postara sie i mi napisze propozycje zostanie nagrodzony Likiem, a ten kto mi podsunie najlepszy pomysł i zakupie taką postać to dostanie LIMIT LIKÓW :)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Taric = Bardzo dobry sup, heal,stun, boost do arm, free baron buff, Jax = bardzo dobry pick na Topa, spory burst, tankowatość dzięki ulti, aoe stun, leap, za 450 IP masz bardzo dobrego Garena na Topa, jedna z najlepszych postaci melee na topa, Ryze jedna z najlepszych postaci na mida i na topa, ChoGath jest chyba za 1350 IP bardzo dobra postać na top i mida ogromny dmg AOE i sporo CC, Malphite dobry na topa, dżungle, OP ulti zmieniające losy TF, Nasus ostatnio po viable też się stał całkiem spoko i można go zakupić na topa

Opublikowano

Tryndamere odpada, nuuudna postac, dr mundo gralem, tez raczej odpada, chyba kupie Jax'a a macie jakies propozycje co do dystansowych postaci?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

veigar

adc na kombo, apc nawet na niecale, pasyw z regeneracją many, q z dodatkowym ap, to gówno ze stunem, stlaszny papieł :<

fiddle

jungla/mid

leczenie, fear, zajebiszcze ulti, silence, przy cc nieistnieje

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Za 1350 ip?? A więc:

Czytałem że nie lubisz jungli, też nie lubiłem ale na tym lv przyda się jungler

Amumu:

-q do ucieczki i do gankowania (przyciągasz się i stunujesz)

-w to AoE skill (płaczesz i zadajesz obrażenia magiczne ( dobre połączenie z słoneczną peleryną)

-e to fajny skill bo duże dmg i jak ktoś cie atakuje (minion, gracz) to czas odnowienia się zmniejsza

-ulti :* Ulti amumu w late ma ogromne znaczenie w late game bo dzięki niemu można wygrać grę!! Jego ulti polega na tym że w dużym obszarze stunuje wszystkich wrogich bohaterów na 2 lub 2,5s ^^ Nasze adc i apc zabijają 3-4 wrogów a tanka na końcu gonią i też zabijają :) Świetna sprawa, a jak jeszcze robisz go pod tanka :*

Poppy :) (450ip a jest niezłym OP)

-Duży dmg

-Fajne skille

-Ulti ma najlepsze ( idzie na ciebie 5 graczy, dajesz na tanka lub mało feedniętego gracza, i tylko ten na którym użyjesz ulta może ci zadać dmg!!!! Robisz solo triple/quadra i spierda...sz :D)

Twisted Fait:

-fajne skille

-co 3 lub 4 atak ma dodatkowe dmg (skill e chyba)

-Ma stuna, kradziesz mp, lub AoE dmg w jednym skillu (wybierz kartę- używasz skilla i czekasz (nad tobą pojawia się kolor karty) potem jak masz już żółtą na stuna to klikasz jeszcze raz i atakujesz z auto ataku)

-Ulti odkrywa wszystkich graczy, a jak użyjesz 2 raz to możesz się teleportować w wybrane miejsce na mapie ^^

Zilean:

-q ma ogromny dmg (aż 320 na 5lv + dobry przelicznik)

-w robi tak że wszystkie skille (nawet ulti) mają mniejszy czas odnowienia o 10s (dobre combo z q - q-e-q i już nie ma 1-2k hp)

-e to przyspieszenie

-ulti to genialna sprawa :) (jest jakiś duży team-fight a widzisz że ktoś pada. Co robisz?? Dajesz ulta :* On działa jak Guardian Angel- jak ktoś padnie mając na sobie ulta to znowu ożywa :)

Master Yi:

-można robić pod ad i ap

-ad= masa dmg

-ap= masa dmg :D

-jak masz ap i nie za dużo hp to dajesz w które leczy ci 1,5k hp przy 400-500 ap

-q ma przelicznik 1ap=1większy atak (magiczny)

-ulti do ad bardziej :) (zwiększa speed i atack speed :D)

I ostatni champ przed likiem :D

Garen:
-Solo każdego rozwali jak pod tanka :)

-q ma duży przelicznik ad

-w daje tarczę (zwiększa defa)

-e jest AoE skillem idealnym do zabijania minionków (ale dmg średni)

-ulti ^^ Ulti jest fajne bo zadaje nieuchronne obrażenia :D 450 lub 650 na 3lv a im więcej ma hp (lub im więcej ubiłeś mu hp) tym więcej dmg zada (miałem amumu 4,5k hp i 240 pancerza, zostało 1-1,3k hp i mi zabrał 1,2k hp z ulta -_-)

Te champy są najlepsze moim zdaniem (jest jeszcze teemo ale musisz się zfeedować)

Powodzenia w wybieraniu ^^

PS. Może pogramy razem?? mam 24lv sporo champów i ogarniam :) Liczę na szybką odpowiedź na pw :)

Reszte dopisze jak dasz like :*

Opublikowano

Na takim lv to bierz jax'a. Dobrze się spisuje, dobry w early oraz w late.

Po liczbie AD większość mówi "jax to gówno", lecz jego połączenie na 3 stacku z ulta + w jest masakryczne. Nawet olaf sobie z tym zazwyczaj nie radzi (zależy na jakiego gracza trafimy).

Imo jax zawsze.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...