Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu nie dostałem medalu.

XXXMustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam pytanie , więc czemu mój kolega dostał dziś medal a ja nie ??? Taki robota medal chyba , znajduję się w nagrodach. Proszę o odp , z góry dzięki

Opublikowano

Medale zostają przyznawane za służbę w BFH w dniach 23 - 25 stycznia. Mogą być opóźnienia z ich dostarczeniem. Trzeba uzbroić się w cierpliwość :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ale przecież googlus mamy dziś 15 lutego....23-25 dopiero będzie.

Literówka, stycznia. Śmieszna sprawa z tymi medalami, niektórzy nie grali masę czasu a dostali, niektórzy grali i nie dostali.

Opublikowano

Ja pierdo... ale wy jesteście, zamiast poczytać to robicie głupie tematy.

Medale dostały osoby, które grały w dniach: 23/24/25 stycznia 2013r, a osoby które nie dostały medali a grały wtedy muszą poczekać, ponieważ mają problem ze skryptem i nie mogą rozdać na jeden raz wszystkim użytkownikom, którym się należy.

Opublikowano

Rozumiem, poczekam i zobacze , co to tego , mój kolega ma 2 konto na którym nie gra , a dostał, więc to wyjaśnia po części sprawę, teraz trzeba będzie usprawnić się w cierpliwość i poczekać :).

Opublikowano

Ja dostałem medale ale pytanie, do czego one są? W grze ich nie widać, coś za to kupić można?

Przecież medale można sobie założyć, bo jest to część stroju.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...