Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Glory Land - Silnik gry RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glory Land

Witam, chciałbym wam zaprezentować silnik gry via www Glory Land

Glary Land to silnik gry MMORPG/Strategicznej napisana w PHP/Mysql.

Jest to otwarty świat który łatwo można edytować w edytorze.

Kilka SS:

Glorylands-interface-1.jpg

glorylands_web_based_mmorpg-437712.jpeg

Download

http://hostuje.net/file.php?id=a1a167c0d4418ce223be6b30e956833a

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/5d691ee40ccff7ac0563a7db969d54ab09d7a278f6fb8a6015dd76c6982d0a6b/analysis/

Demo

http://world2.glorylands.gr/
Opublikowano

O ciekawe. :D

Napewno przetestuje a w jakim języku jest?

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Ja myślę, że kopiujesz z innego forum linki podajesz nazwę gry i tylko żeby postów nabić..

Nie miałbym nic przeciw jakbyś coś więcej napisał o tym silniku :P

...

Opublikowano

Ja myślę, że kopiujesz z innego forum linki podajesz nazwę gry i tylko żeby postów nabić..

Nie miałbym nic przeciw jakbyś coś więcej napisał o tym silniku :P

A co on ma więcej powiedzieć o silniku jak on sam nic nie wie... Pisze, że jest ciekawy a zapewne go nawet nie pobrał. Każdy może wejść na inne forum, skopiować treść i założyć masę tematów...

Dodam, że kilka linków nie działa i jutro piszę do GMa/moda via www o usunięcie tamtych tematów.

btw. Mogłeś chociaż dodać wymagania silnika... Na xampp'ie on nie ruszył, przynajmniej mi. Po instalacji biała strona.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

A co on ma więcej powiedzieć o silniku jak on sam nic nie wie... Pisze, że jest ciekawy a zapewne go nawet nie pobrał. Każdy może wejść na inne forum, skopiować treść i założyć masę tematów...

Dodam, że kilka linków nie działa i jutro piszę do GMa/moda via www o usunięcie tamtych tematów.

btw. Mogłeś chociaż dodać wymagania silnika... Na xampp'ie on nie ruszył, przynajmniej mi. Po instalacji biała strona.

Czyli powiadasz, że mogę sobie wejść na odpowiednie forum skopiować linki napisać tutaj kilkanaście albo i więcej tematów o przestarzałych silnikach, żeby tylko postów nabić.

Dla mnie nic nowego *XdeMoNT* nie odkrywa, wszystkie te silniki miałem już dawno, dawno temu na kompie.

Nie to, że chce się wdawać w kłótnie tylko ja to jako spam odbieram :)

// żeby było na temat to silnik jest ciekawy...

...

Opublikowano

Nie kopiuje tych silników z innych for, nie jestem ich autorem ani właścicielem.

Zrodlo : www.eust.tk.

Dobrze, jutro postaram się napisać dokładniejsze opisy tych silników.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zależy na jakiej jest licencji.. Jeśli zrobić jakiś silnik na bazie tego silnika to owy silnik i tak nie będzie twój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...