Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

w co isc po kw1

tonq0909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat był chyba ze 100 razy poruszany. Jak chcesz iść w IS-7 to KV-1S, jak w IS-4 to T-150. Jeśli arta to KV-2.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja polecam KW-1S. Ma on może słaby pancerz, ale jeśli trochę ogarniasz to z najlepszym działem dasz rade 7/8 tier.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Ja na przykład polecam T-150. Jest wolny ma średni pancerz za to potrafi przyłożyć. Po nim masz same czołgi którymi sie miło gram między innymi Kv 3.

logobigt.png

Opublikowano

Poleca ci isc kw1s sam w niego poszedłem czołg jest fajny. Jest dosc czybki, ma ekstra dzialko, pancerz moze byc. Potem masz IS tez jest fajny pójdziesz w IS3 czolg równiez jest fajny dalej ci nie powiem bo dalej nie doszedlem.

Opublikowano

Ja polecam iść w T-150 i KV-1S, bo:
T-150:
-Super pancerz
-Działo równie dobre albo nawet i lepsze niż w KV-1S (jest zdecydowanie szybsze, przy niewiele mniejszych obrażeniach i 8 mniejszej penetracji [8 penetracji na tym tierze to nic])
-Idzie w KV-3, KV-4 i ST-I
-Z najlepszym silnikiem i lepszymi gąskami jego mobilność potrafi zaskoczyć.

KV-1S
-Mobilny
-Dobre działo, jednak wolne i niecelne
-Pancerz potrafi coś odbić, ale nie za często
-Idzie w ISa, ISa-3 i ISa-7

Opublikowano

Dorzucę swoje trzy grosze co do kw1s. Od wczoraj jestem jego szczęśliwym? posiadaczem. W jednej rundzie potrafię wychwalać go na niebiosa kiedy zadam nim 3k dmg, natomiast w drugiej potrafię tak się na niego wkurwić, źe mam ochote go sprzedać. "to musiało boleć" za zero, czy polecenie pocisku w kosmos dość boli, gdy pociski do 122 kosztują 1000 kredytów za sztukę.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

To zależy od twojego stylu gry , wybiebrając drogę poczynając od T-150 , na 8 tierze ( KW-4 ) ma kozacki pancerz ale sam to on mało zdziała np . przez kiepską mobilność.

Jednak linia od KW-1S jest łatwiejsza według mnie gdyż mam obie linie ( i lepiej mi się gra tą od KW-1S)

Opublikowano

Według mnie obydwa są dobre t150dobre działo i pancerz a 1s mobilności dobra i duże dmg działa każdy czołg ma swoje zalety i wady

Opublikowano

Bierz KW-1S jest szybki, ma niezłe działo pancerz troche gorszy i bedziesz miał potem po nim IS'y

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Zostaw sobie KW 1 , fajnie zarabia, kup KW 1S , graj naprzemiennie, jak zarobisz dalsze dosw. i kred. to sobie kupisz T 150 . Ja kupilem sobie jescze KW 2 , powolny jak zolw ale z max. arta potrafi pierd..., ze ho ho, niektore V t. gasna na 1 hita.

Dla mnie to trojca do zarabiania, no plus KW 1 oczywiscie.

test

Opublikowano

KW-1s 1s 1s 1s... Kuźwa zakochaliście się w tym czołgu? Kiedy ślub? o.O

Jak ci się podoba Linia Twardych Wolnych Z Dobrymi Działami To T-150-KV-3-KV-4-ST-1-IS-4 Do tych czołgów trzeba mniej expa bynajmniej od t-150 do kv-3 34k expa

Jak ci się podoba linia Słabo opancerzonych Szybkich Z Dość dobrymi działami to KV-1S-IS-IS-3-IS-8-IS-7 Nie lubię tej lini ponieważ mają według mnie najgorsze pancerze.

Wolę T-150. Wspominam ten czołg i 634 bitwy na nim :>

Opublikowano

mam oby dwie linie i linią do isa4 lepiej mi się grało z wyjątkiem 6t. A jeśli chodzi o 10t to is7 jak dla mnie lepszy, lepiej rykoszetuje a co z tym idzie wygrywa na solo z is4.

Tak więc polecał bym bardziej linie is7 dlatego iż na kompanie chętniej biorą na seniorki sporta, na mistrzów isa3 a na cw isa7.

Opublikowano

Kurwa ludzie, co to jest za uzasadnienie "bo kw-1s jest zajebisty"?! Powinno się patrzeć na ostatnie czołgi z drzewka, a nie na te bezpośrednie.

No więc tak. Zbadaj wszystkie czołgi. KW-1s daje sporo funa, więc możesz go zachować. Co do kolejnych badań, to najpierw odpowiedz sb na pytanie. Wolisz szybkie i mniej opancerzone HT, czy wolne i opancerzone HT?

Jeśli wolisz szybkie to idź w IS-7, a jak powolne to w IS-4. Co prawda IS-4 nie jest powolny, ale większość drzewka tak. Co do KW-2 to podobno nieźle on zarabia, ale ja nim za dużo nie dostaję. Trzymam go tylko dlatego, bo chce mieć artę.

KW-1s 1s 1s 1s... Kuźwa zakochaliście się w tym czołgu? Kiedy ślub?

Popieram....

Opublikowano

Ja osobiście poszedłem w kv-1s, jest bardzo dobry ale zbieranie na najlepszy turret zajęło wieki. Jest bardzo dobry na close quaters i bardzo zwinny ale jest zrobiony z "papieru" i czeba się dobrze nim ustawiać aby rykoszetować pociski.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Zgadza się, ale KW-1s jest dobry do campienia moim zdaniem. No i jest też niezastąpiony jeśli chodzi o taranowanie na swoim tierze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...