Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]2 Konta na 1 kompie

MówMiWodzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie czy można jakoś legalnie włączyć 2 konta na 1 kompie gdzieś chyba widziałem taki temat ale coś nie mogę znalezc chodzi mi o to żeby nie włączać 2 kont przez hacki tylko jakoś legalnie

Opublikowano

Nie da się legalnie, dlatego jest zabezpieczenie. Istnieje sposób przez Sandboxie lub GPWA ale to nie jest legalne, oczywiście za samo włączenie Cię nie powinni ukarać bo wątpię by to sprawdzali.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

ok dzięki za odp skoro nie ma innych sposobów to można zamknąć temat

a benq10r jeszcze jedno pytanie jak wbije dzieki GPWA i bede sam jezdzil dragi w grupie to jest szansa na przylapanie 2 moje konta

Opublikowano

Jak komuś będzie chciało się to sprawdzać,to tak,ale nie łudźmy się,przecież nawet jakby sprawdzili,to by to olali.

iiMuZ.png

Opublikowano

Zwyle bot robi niepozorną rzecz bo stoisz w miejscu i dołączasz tylko ciągle do gry więc wątpie, że EA może to wykryć. Poza tym jeżeli na 2 różnych komputerach, które mają jedno IP można grać to i na 1 można odpalić 2 gry :)

Ja bym śmiało odpalał. Są gorsze sprawy, za które EA nie ma chęci dawać żadnych kar więc nie sądze, że za to można otrzymac cokolwiek

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ban za multikonto w NFSW. Wraz z przyjaciółmi, mamy po 3-4 konta na głowę, i żadnych problemów nie mamy z nimi, prawda jest taka, że Team NFSW jest zbyt leniwy, by pozbywać się cheaterów, których im podsyłam pod nos, wraz z filmami video, więc wiesz... Oni czerpią z tego zyski, a póki mają zyski nie będą robili nic innego niż dodawanie nowych aut za Boosty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...