Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w Minecraft

wilkoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalujesz moda "Opti Fine". Jeśli nie wiesz, musisz ściągnąc na aktualną wersję (aktualna" 1.4.7). Jak zainstalujesz możesz mieć z 30 FPS na 60 FPS :)

Steam:

hastorpl.png

Opublikowano

Instalujesz moda "Opti Fine". Jeśli nie wiesz, musisz ściągnąc na aktualną wersję (aktualna" 1.4.7). Jak zainstalujesz możesz mieć z 30 FPS na 60 FPS :)

mam optifine i ledwo dochodzi do 30 :/. dodam ze dalem opengl na fast i jest 40 czasem 50 lub 60. daje priorytet na wysoki lub niski w zaleznosci ktory daje wiecej fps. gamebooster nic nie daje. skanowalem kompa ccleanerem.

Opublikowano

Przeznacz na mc więcej RAM.

jak mam to zrobic jak mam launchera od AnjoCaido? Probowalem juz ale minecraft sie wtedy nie chcial wlaczyc

Opublikowano

Wyłącz niepotrzebne programy w tle typu GG, Skype. Zmien ustawienia renderu i grafiki na najniższe :). Powinno pomóc. Użyj także gamebooster'a

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Czy wy widzicie ze pisze ze MAM Optifine a GameBooster nic nie daje?! Juz dawno wpadlem na pomysl obnizenia grafiki... Dalej nic.

Opublikowano

Ojj... AnjoCaido to bardzo stary i z wieloma dziurami launcher. Pobierz najlepiej tego od Geoninga.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Ojj... AnjoCaido to bardzo stary i z wieloma dziurami launcher. Pobierz najlepiej tego od Geoninga.

i jak dac wiecej ram?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...